A tökéletes kapcsolat valószínűleg minden tudatos és felnőtt személy álma. De mindenek előtt meg kell értenünk, hogy mire vágyik a párunk, tiszteljük őt, és feltétel nélkül szeressük. Igen, a testi örömök is nagyon fontos tényező, de ezenkívül számtalan más dolog is van, ami befolyásolja a kapcsolatot, amire nagyon fontos odafigyelni.

Hogyan lehet felismerni a lelki társad, akivel valószínű az egész életedet leélheted?
A jeleknek nagyon egyértelműek, melyből rá lehet jönni, hogy a szeretet a levegőben van!

Elalváskor azt mondja,”szeretlek”
Ez a szó óriási hatalommal bír, ha a párod elalvás előtt mondja neked, hogy szeret, akkor az bizony úgy is van. Ha nem mondja, akkor valószínűleg már nem érzi ugyanazt.

Ölelés.
Azok az emberek, akik szeretik egymást, romantikusan ölelkeznek alvást megelőzően. Sőt, ha tudod, hogy mellette hunyhatod le a szemed, nagyobb biztonságban érzed magad.

Ruha nélkül- nincs ellenállás.
Ha ruha nélkül állsz előtte, nem kell semmit tenned, hogy jól néz ki, hiszen már az övé vagy, mindenhogy kellesz neki. Nem kell behúznod a hasad és efféle dolgokat csinálnod.

Szemkontaktus.
Ez nagyon fontos, mert mély kapcsolatot alakít ki köztetek. Az érzelmek eljutnak a zenithez, mert a szem a lélek tükre, és bennük többet látsz, mint amennyit el tudsz képzelni.

Változások, változások, változások.
Nincs monotonitás. Sok izgalom történik a kapcsolatban, illetve az ágyban is, lehet, hogy egyik nap egy kicsit előveszitek a vadabbik oldalatokat, de egy másik nap a finom és érzéki együttlét is ugyanolyan csodálatos.

Olvasol a gondolataiban.
Úgy olvasol benne, mint egy könyvben. Mindössze annyit kell tenned, hogy a másik személyre nézel, és már egyből tudod is, hogy mit akar. A szemei ​​még a legnagyobb vágyat is képesek kifejteni.

Közelség.
Nincs is annál jobb, mikor azt akit szeretsz közel érezhetsz magadhoz, mind testileg, mind szellemileg, ez az, ami egy pluszt rak még bele a kapcsolatba.

Szavak nélküli kapcsolat.
Nem kell mindig elmondanod mire van szükséged, mert tudja, mit kell tennie, hogy jól érezd magad, és ugyanúgy ez fordítva is működik. Figyeld meg, hogyan reagál a tested, amikor meglátod a másik személyt.

Nem csak az ágyban.
Miért nem használnád a kádat, pultot a konyhában, vagy asztalt a szobában? Hagyd, hogy érzelmeid szárnyra kapjanak és semmi se szabjon neki határt.

Érdeklődő.
Ha látja, hogy valami bánt, megkérdezi mi nyomja a lelked, megpróbál közeledni hozzád bármilyen áron. Nem szereti azt látni, hogy szomorú vagy, mert ettől ő is elszomorodik.

Nem kell lekapcsolni a lámpát.
Ez a szakasz már régóta eltűnt az életedből. Miért? Mert tökéletesen érzed magad vele, akkor is, mikor látod az izzadt testét, belenézhetsz a szemébe.

Puszi.
Egy olyan elem, ami nem hiányozhat. A test nem felejti el, hogy a párod finom ajkai hova adtak puszit, nyakra, hasra vagy esetleg a combok közé.

Nincsenek kifogások.
Nem kell felesleges kifogásokat keresni, ha rosszul érzed magad. Egyszerűen csak mond meg nyíltan és attól már kicsit jobb kedved lesz.

Csak ő és senki más.
Nem tudod elképzelni, hogy közelebb kerülj egy másik emberhez. Nem fantáziálsz másokról, mert tudod, hogy a partnered tökéletes.

Csodál.
Úgy néz rád, mintha a legszebb képet csodálta volna a világon, te pedig úgy nézel rá, mintha nem lenne más ember a világon. Csodálatos, hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok.