Hirdetés

A szerelem minden élő ember életében fontos, aki mást állít, ne higgy neki. Mindnyájan vágyunk a szeretetre és a törődésre, amit egy romantikus férfi képében képzelünk el. Igen ám, de gyakran ezek az álmok nem mindig valósulnak meg, hisz nagyon sok példáját láttuk már, rosszul végződött kapcsolatoknak. Nem minden ember egyforma és nem mindenki tud majd úgy kezelni, mint az az EGY! Hölgyek, ha a lentebb felsoroltak közül néhányat tapasztalsz a partnerednél, akkor egyértelmű, hogy Te vagy számára az igazi.

 

Amint reggel felkelsz, figyelme a tied.

Megölel, megpuszil, nyilván nem örül, hogy fel kell kelni, de legalább téged láthat. Mindegy mi a reggeli rutinja, ha te részese vagy, nyert ügyed van.

A lelkedet is élteti.

Ha a férfi szerelmes az a fő célja, hogy boldoggá tegyen. Elvisz vacsorázni, vagy csak összebújtok a kanapén és beszélgettek azt is kifejezetten szereti, sőt szívesen meg is ajándékoz.

Imádja, ha meglep.

Teljesen mindegy mivel, egy sétával, egy kirándulással, vacsorával vagy nyaralással. Ha boldoggá teszi, hogy meglephet téged, hidd el fülig szerelmes beléd.

Időt tölt veled, mert így akarja.

Nem kell órákat, vagy napokat kérlelni, hogy együtt töltsetek egy napot, vagy akár egy hétvégét. Önszántából jön és akarja, sőt lehet neked kell leállítani, mert túlságosan is elszaladt vele a paci.

Benne vagy a terveiben.

Mindegy mivel rukkol elő, neked fix helyed van benne. Neki az számít, hogy mindig ott legyetek egymásnak, akárcsak a mesékben.

Ha döntés előtt áll, kikéri a véleményed.

Bármekkora döntésről is legyen szó, fontos neki, hogy elmondd a véleményedet. Lehet nem fogadja meg, de fontolóra veszi ebbe biztos lehetsz.

Mindig őszinte

Nem szabad minden pasit beskatulyázni, vannak olyanok, kik egyáltalán nem rosszak. Ha rátaláltál arra az emberre, aki mellett le akarod élni az életed, biztos lehetsz benne, hogy nem fog átverni, se hazudni neked. Ő mindent meg fog tenni, hogy ne csalódj benne.

Gyönyörűnek szólít, ha valami miatt szomorú vagy.

Mindenkinek vannak rossz napjai. Ha a férfi szeret, akkor mindenhogy szeret, még a legrosszabb napjaidon is. Neki csak az a fontos, hogy te boldog legyél, úgy, hogy nyugodt lehetsz, nem fog megbántani.

Elmeséli mi történt vele, ő pedig meghallgatja neked milyen volt a napod.

Mindent szeretne tudni, mi történik veled a nap folyamán, ilyenkor azt érzi, ő is részese a napodnak. Egyre több infót tud meg rólad, amitől boldog lesz, hiszen teljesen a bizalmadba fogadtad.

Nem fogja hagyni, hogy sírj.

A szerető férfi, nem szereti látni szíve hölgyét sírni, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy teljesen elterelje a gondolataidat.

Sokszor mondja, hogy szeret téged.

Sokan azt gondolják, ha nem mondják, ki azt a szót, hogy szeretlek, majd a cselekedetekből és tettekből kiderülnek az érzések. Azonban ez nagy tévedés, ki kell tudni fejezni a szeretetünket és szerelmünket szavakkal is. Az az igazi szerelem, amit ki is tudsz mutatni, valamint mondani.

Mindig neked adja a nagyobb darabot.

Mindegy, hogy mi az , mindig te kapod a nagyobb részt, legyen szó szendvicsről, vagy süteményről esetleg a szekrény nagyobb feléről. Te élteted őt és neki ez számít. Mi emberek, nagyon önző teremtések vagyunk, tehát ha egy férfi, így gondolkozik, akkor egyszerűen él hal érted.

Biztonságot érzel a közelében.

Nem számít, hogy nem ő a legerősebb, vagy a leggyorsabb. Ha szeret, akkor megküzd a legnagyobb sárkánnyal is, csak te legyél biztonságban. Ezt úgy is érezni fogod, hogy bármit megtenne érted.

Nem szegi meg az adott szavát.

Néhány férfi azért nem tesz ígéretet, mert nem akarja megszegni az adott szavát. Az a férfi, aki igazán, feltétel nélkül szeret, mindig betartja, amit ígér. Ő boldogságot akar neked adni, nem pedig könnyeket.

Egy igazi nőnek érzed magad vele.

Az már mellékes, hogy a barátnője, felesége, szeretője, bizalmasa vagy épp más vagy számára. Ne feledd el, hogy mindemellett nő is vagy, méghozzá az ő szeretett asszonya. Mindent megpróbál éreztetni veled, a szerelmét a bizalmát, azt, hogy mennyire vagy vonzó, egyszóval mindent. Be akarja bizonyítani neked, hogy csak érted él.