Hirdetés

Az idő múlásával több olyan dolog is meg tudja keseríteni az életet, mint a kedvenc farmer kihízása, kifogyása, a tevepata megjelenés, a ráncok kialakulása a ruhán, vagy épp a folyton akadó cipzár. Az ilyen problémák azonnali megoldására néhány szuper trükköt kell alkalmazni, és máris nem felfújt fejjel kell munkába menni. Ez nem csak az idegrendszert és a pénztárcát kíméli, de jó megjelenést is biztosít. Mostani cikkünkben 13 ütős kis trükköt, praktikát gyűjtöttünk össze, ami megkönnyíti a mindennapi életet.

1, Ha olyan felsőt akarsz venni magadnak, amilyet a képen is látsz, akkor célszerű olyan különálló szilikonos melltartót venned hozzá, amit függőlegesen illesztesz az idomaidra, ezáltal elkerülheted, hogy a melltartó oldalt kilógjon a ruha alól.

2, Ha véletlenül kifogysz a kedvenc nadrágodból nem kell elkeseredned, egyszerűen csak varrj egy gumit a derékrészbe és kész is.

3, Ha folyamatosan azt tapasztalod, hogy akad a kabátod cipzárja, akkor csak egyet tehetsz. Be kell kenned szappannal és utána olyan lesz, mint új korában.

4, Valójában így kell tárolni a spagettipántos toppokat, hogy ezzel is helyet takaríts meg a szekrényedbe.

5, Ha az utóbbi időben lefogytál avagy meghíztál és nem tervezel új nadrágot venni akkor egyszerűen csak bővítsd ki egy plusz gombbal a nadrágot. Ez sokkal gazdaságosabb megoldás, minthogy új nadrágot veszel.

6, Meguntad a régi cipőd vagy elveszítette vakító fehérségét? Nem gond, csupán néhány eszközre van szükséged ahhoz, hogy megújítsd azt. Fogj egy textilragasztót és csipkét, majd szépen helyezd rá a képen látható módon a maradékot pedig vágd le. Ezzel gyakorlatilag egy zsír új cipőt szereztél be.

7, Ha összesminkezted a ruhádat, akkor használj rá borotvazselét. Ez pikk-pakk kiszedi a foltokat.

8, Miután eltávolítottál egy foltot egy ruhából áztasd be alkoholba, majd egy fogkefe segítségével alaposan dörzsöld a szövet közé. Ezután szokásos módon mosd ki mosógépben, és kész a varázslat.

9, Ha nincs kéznél ruhazsák, ami megakadályozza a gyűrődések kialakulását, akkor használj egy régi párnahuzatot.

10, Ki nem állhatod a vasalást? Dobj a szárítóba néhány jégkockát, ezzel elkerülheted, a ráncok kialakulását.

11, A habkő tökéletesen alkalmas arra, hogy az ember eltávolítsa a nem kívánatos bolyhokat a pulóveréről.

12, Annak érdekében, hogy megszabadulj a tevepata effektustól, varrj egy filc anyagot a nadrágodba és ezután már nem kell kínosan érezned magad.

13, Ha a nyári melegben a lábaid izzadnak, akkor egyszerűen tegyél bele a cipődbe talpbetét gyanánt egy tisztasági betétet. Ez fel fogja szívni a nem kívánatos nedvességet.

Te ismerted ezeket a trükköket?