Hirdetés

1. Sokkal jobb lesz a pizza tésztája, ha sütés után egy kevés vizet permetezünk rá.

2. Lesd el a macskák relaxációs technikáját! Teríts le egy lepedőt vagy plédet az udvaron, feküdj rá és nyújtózkodj 10-15 percen keresztül a napsütésben. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire feltölt és ellazít.

3. Tegyél sós mogyorót a kólába. A kóla édessége és a mogyoró sós íze nagyon passzol egymáshoz.

4. Ha stresszesnek, depressziósnak érzed magad, válts zoknit! A kutatások kimutatták, hogy egy friss, tiszta és kényelmes zokni felhúzása képes csökkenteni a stresszt.

5. Nyilván te is voltál már úgy, hogy nem jutott eszedbe egy szó. Legközelebb ilyenkor kezdd el mondani magadban az ABC-t. Az esetek nagy részében ha az adott szó kezdőbetűjéhez érsz, be fog ugrani az.

6. Fáradt vagy? Nincs kedved semmihez? Vegyél egy frissítő zuhanyt és mindez meg fog változni!

7. Az kínaiak szerint hatásos módszer a megfázásra, ha egy pohár melegített (nem forralt!) kólába gyömbért teszel és megiszod.

8. Fáradtság ellen gyors és hatásos módszer, ha elkezded a füleidet masszírozni.

9. Önts a vaníliafagyidra egy kis szójaszószt. Akik már próbálták, nem csalódtak.

10. Ha fokhagymaszagúak lettek az ujjaid, dörzsöld őket sóba, vagy tarts a kezedben egy rozsdamentes acélt kb. 30 másodpercre.

11. Feldobja a hamburgert, ha olvasd mályvacukrot vagy mogyoróvajat kensz a tetejére.

12. A só kihozza a dinnyefélék, körték, almák és citrusfélék édes ízét. Ha pedig kávéba raksz egy kicsit, elveszi annak keserűségét.

13. A Reddit-en megosztott vélemények alapján az ecetbe mártogatott sós sült krumpli, valamint a görögdinnye krémsajttal a legnépszerűbb kombináció. Te kipróbálnád ezeket? 🙂

Ha van neked is az előbbiekhez hasonló tipped, ami szerinted elsőre furcsán hangozhat, de kipróbálva megváltozik az ember véleménye, írd meg!