A tervezők szinte soha nem fogynak ki az újabbnál-újabb ötletekből és bizony képesek bennünket folyamatosan meglepni, amivel csak még biztosabbak vagyunk abban, hogy zsenikkel van dolgunk. Ki ne akarna olyan mini mosógépet, amivel mosdókagylóban lehet mosni, vagy olyan tükröt, ami képes analizálni a testet ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy az egészséges élet útjára lépjünk. De hasonlóan szuper tárgy még a vezeték nélküli hajszárító, amit tényleg bárhol lehet használni. A mai posztunkban ilyen és ehhez hasonló tárgyakat hoztunk el nektek, amik az eddiginél még jobban megkönnyítik az életünket. Nem kizárt, hogy ha így folytatják egy nap teljesen el fogunk kényelmesedni. Na, de lássuk azokat a csodákat.

1, Okoságy, ami a te tetszésed is elnyeri

Ez az ágy egy 177 centiméteres vászonnal rendelkezik, ami képes a 4K-s felbontásra is. Beépített világítással van ellátva, mely hangulatos környezetet teremt a hálószobában. Ezen kívül az ágyban olyan plusz funkciók vannak beépítve, mely képes elemezni az alvást, a hőmérsékletet, a testsúlyt, illetve a levegő minőségét. Ez egy olyan kis “erőd”, amit az ember nem szívesen hagyna el, hozzátesszük megértjük.

2, Egy ébresztőóra, ami kávét főz

Vannak emberek, akiket csak a reggeli kávé képes beindítani és annyi energiával ellátni, hogy legyen erejük felkelni és elkezdeni készülődni. Valószínű ezeknek az embereknek találták ki azt az ébresztőórát, ami egyből lefőzi a kávét, amint felébrednek. Ha valaki szereti a kávét, akkor ez egy tökéletes ajándék is lehet. Egy biztos, bárki is találta ki ezt aranyba kellene önteni a kezeit.

3, Hordozható fájdalomenyhítő tapasz

A tervezők úgy döntöttek, hogy segítenek a női nemnek enyhíteni fájdalmaikon mikor menstruálnak. Sokan nem is hiszik mekkora fájdalommal jár ez az időszak mert hol a hasuk, hol pedig a derekuk fáj. Nem is olyan régen viszont egy olyan készülék látott napvilágot, ami meggátolja, hogy a fájdalom eljusson az agyba. Nem kell mást tenni csak rögzíteni a hasra vagy derékra a készüléket és élvezni a fájdalommentes pillanatokat, napokat.

4, Összehajtható kulacs

Ahogy az emberek egyre jobban belelátnak a műanyag palackok által keletkezett hulladékszennyezésbe egyre többen keresnek valamilyen alternatív megoldást, mellyel kiválthatók ezek a palackok. A tervezők valamilyen fenntarthatóbb, újrahasznosítható termékekben gondolkodtak, ami elfér a kisebb táskában is, főleg akkor ha üres. A Difold cég kifejlesztett egy olyan terméket, ami minden problémát megold. Az üveget pillanatok alatt össze lehet hajtani, ha kifogyott belőle az innivaló.

5, Csatlakozó nélküli hajszárító

A mai világban már nem annyira meglepő, hogy vannak vezeték nélküli tárgyak, eszközök. A technológia egyre gyorsabb fejlődésével szinte minden gyártó meg akar szabadulni a bosszantó csatlakozóktól. Nem volt másképp ezzel az a cég sem, mely kifejlesztette a vezeték nélküli hajszárítót. Ez a termék nagyfokú szabadságot ad a használójának, hiszen nem feltétlenül kell konnektor közelében lennie ahhoz, hogy meg tudja szárítani a haját. Szó szerint bárhova el lehet vinni, a dizájnja pedig egyszerűen kifogástalan.

6, Speciális berendezés a növények termesztéséhez

Ha szeretsz kertészkedni, de nem családi házban élsz, vagy nincs a lakásodnak erkélye, ahol tudnád gondozni a növényeidet akkor ezt a berendezést neked találták ki. Ez a lila fényt kibocsátó gép olyan rendszerrel van ellátva, mely optimalizálja a termesztési folyamatot, gondoskodik a növényekről, és nyomon követi annak fejlődését.

7, Egy eszköz, ami lehetővé teszi a gyorsabb elalvást

Vannak időszakok, mikor egyszerűen képtelenek vagyunk könnyen és egyszerűen elaludni ez pedig nagyon rá tudja nyomni a bélyeget a másnapra, mivel elképesztő fáradtság kerít bennünket hatalmába. Ez a kis ketyere viszont nagyon sokat segíthet. Ha bekapcsoljuk a szerkezetet akkor egy úgynevezett légzési minta vetül a plafonra, amit érdemes követni. Amint megváltozik a minta, a légzést is úgy kell változtatni. Ezzel egy idő után lassul a légzés, megnyugszik az elme, és álmosság tör ránk.

8, Ébresztőóra szőnyeg

Biztos te is voltál már úgy, hogy reggel annyira kómás voltál, hogy egyszerűen nem tudtad lekapcsolni az ébresztődet. A tervezők ezt a problémát nagyon egyszerűen megoldották. Olyan szőnyeget készítettek, amibe ébresztőóra van beépítve, és úgy lehet elhallgattatni, ha három másodpercig állsz rajta. A riasztás meglehetősen hangos, így kizárt dolog, hogy visszaaludj.

9, Hordozható evőeszköz

Az újrafelhasználható evőeszközök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, viszont nagyon bosszantó tud lenni, mikor azokat külön-külön kell csomagolni. Pontosan ennek kiküszöbölése gyanánt találták ki azokat az evőeszközöket, melyeket egy nagy tárolóba lehet tenni, ami még jobb, hogy ezeket össze is lehet csukni, így még kisebb helyet foglalnak. A szettben van kés, villa, kanál, és néhány szívószál.

10, Mini mosógép

Bizony lehet a ruhák mosása nagy mosógép nélkül is könnyű és egyszerű, főleg, ha van egy ilyen okos kis szerkezeted. Ez a szappan méretű gépecske, ultrahangos technológiával tisztítja a ruhákat, ami a fürdőszobai mosdókagylóban is tökéletesen használható. Nagyszerű tisztítási megoldást kínál a finom anyagból készült ruhák számára.

11, Kézi mosogatógép

Ha nincs mosogatógéped, akkor néha nagyon bosszantó lehet a mosogatás, főleg amiatt, mert nincs kedved megcsinálni. A tervezők azonban olyan zseniális megoldással álltak elő, ami megoldja ezt a problémát is. Kitaláltak egy olyan kézi mosogatógépet, amivel neked csak tartani kell az eszközt, és a többit ő maga végzi. Egyszerűen csak bele kell tenni a tányérokat, és a kefék segítségével elkezdni tisztítani.

12, Test analizáló tükör

Tuti neked is voltak olyan időszakaid, mikor nem voltál magaddal megelégedve. A tervezők kitaláltak egy olyan spéci tükröt, ami figyeli a testet, ellenőrzi a súlyt, a kalóriát és így tovább. Képes vagy vele megmérni a test különböző területeit, amivel jobban megértheted a tested működését. Ez lehetővé teszi, hogy egészségesebb legyél.

13, Tepsibetét, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt készíts el

Ez a termék minden háziasszony legnagyobb álma, ugyanis ennek segítségével egyszerre több ételt is ki lehet sütni. Ha ez mind nem lenne elég,még nagyobb előnye, hogy nagyon egyszerűen tisztítható így biztos, hogy álom vele a konyhai tevékenységek elvégzése.

Nektek melyik tetszett a legjobban?