Hirdetés

A mai, háborúkkal és különböző viszályokkal teli világban különösen fontos, hogy tegyünk valami jót is, hogy emberek maradjunk.
Néha elég lenne valami apróság vagy figyelmesség, de sajnos sokan nem is veszik észre a helyzetet. De most bebizonyítjuk, hogy igenis, mindig lesznek jó szándékú emberek, akik jobbá teszik a világot.

1. Amíg vannak ilyen osztálytársak.
A srác nem tudott elmenni az érettségi bulira, így az ment őhozzá.

2. Amíg vannak ilyen romantikusok.
A srác olyan útvonalon futott, hogy a nyomkövető programon ez jelent meg: “Marry me?” (Hozzám jössz?)

3. Amíg vannak ilyen rendőrök és tűzoltók!
Egy 6 éves autista kisfiúnak, Glenn-nek nem rég volt a szülinapja, amire 16 embert hívtak meg, de senki sem ment el. Az anyukája ezután ezt írta Facebook-ra: “A szívem megszakad! Egy egész seregnyi embert hívtunk meg, de senki sem jött el a kisfiam szülinapjára.”
Ezután 15 ember, továbbá tűzoltók és rendőrök is megjelentek ajándékokkal, hogy felköszöntsék a fiút.

4. Amíg ilyen az internet.
Az emberek kinevették ezt a férfit, aki táncolni szeretett volna egy klubban. Azonban az emberek összefogtak, aminek eredményeképpen a férfi egy hatalmas partiban vehetett részt Moby-val és Farrel Williams-szel.

5. Amíg ilyen sportolók vannak.
Egy japán küzdő, Genki Sudo, nem a saját országának zászlaját mutatta fel, hanem ezt. “Mind egyek vagyunk”.

6. Amíg ilyen osztálytársa van valakinek.
Ben és Mary már gyerekkoruk óta barátok. Mindig is egy különös kapcsolat volt köztük. Ben megígérte Mary-nek, hogy el fogja vinni a szalagavatós bálra. Évekkel később meg is tartotta az ígéretét, az a nap Mary egyik legboldogabb napja volt.

7. Amíg ilyen animátorok vannak.
Sok éven keresztül Scott így fotózkodott a turistákkal. A megkeresett pénzt leukémiás gyerekek megsegítésére fordította.

8. Amíg ilyen állatok vannak.
A fekete macska egy menhelyre került még 2014-ben. Annyira rossz állapotban volt, hogy látszólag ő is azt szerette volna, hogy elaltassák. Azonban nem adták fel a reményt és sikerült teljesen meggyógyítani. Azóta így segít a lelket tartani más beteg állatokban, függetlenül attól, hogy kutyáról vagy macskáról van-e szó.

9. Amíg ilyen tanárok vannak.
Professzor Sidney Engelberg mesterszakon oktat. A diákok között voltak olyanok is, akiknek már gyerekük volt és a tanár megengedte nekik, hogy magukkal vigyék órára a kicsiket. Egyszer azonban az egyik kisgyerek úgy elkezdett sírni, hogy az anyukája már ki akarta vinni a teremből, azonban a professzor az ölébe vette és úgy tartotta tovább az órát, mintha mi sem történt volna.

10. Amíg ilyen mentősök vannak.
Egy idős férfi szívrohamot kapott, miközben a havat takarította el a háza elől. A mentősök miután bevitték a kórházba, visszatértek és befejezték helyette a munkát.

11. Amíg ilyen szemétszállítók vannak.
A szemétszállítók így szórakoztatják magukat (és minket is) ebédidőben.

12. Amíg ilyen állatbarátok vannak.
Egy arra járó észrevette, hogy egy macska így alszik az esőben és ott hagyta fölé rakva az esernyőjét.

13. Amíg ilyen törődő emberek vannak.
Tegnap reggel láttam, hogy a parkban szétszórva voltak ezek a takarók. Úgy tűnik, hogy valaki bennük aludt, de az esős éjszaka után nagyon koszosak lettek. Később láttam, hogy egy irodai dolgozó összegyűjtötte és elvitte őket. Ma reggel pedig már így voltak itt.