Hirdetés

Katie fényes jövő előtt állt. A gyönyörű műsorvezető élete azonban tönkrement, amikor a volt barátja bosszúból savat öntött az arcára. A maró anyag okozta sérülések hajszál híján végeztek a lánnyal.

Katie életéért vívott harcot a média, a világ minden tájáról figyelemmel kísérte. A fiatal nő megjárta a poklot.

A dráma 2008-ban történt. Katie szakított Daniel Lynch-csel, aki ezzel nem tudott megbékélni. A fiú bosszúból elrabolta a lányt és csúnyán bántalmazta. Két nappal később pedig lefizetett egy férfit, hogy öntsön savat a lány arcára. Katie szerint a fájdalom leírhatatlan volt.

“Az utcán álltam és az emberek elmentek mellettem, miközben én éreztem, hogy az arcom szó szerint elég.”

Drámai küzdelem kezdődött az életéért a kórházba. A lány megmentése csak a kezdet volt. Nagyon sok kihívás állt még előtte. Számos kezelésen kellett átesnie és valahogy meg kellett tanulnia együtt élni az őt ért tragédiával. Az arca súlyosan eltorzult és az egyik szemére megvakult.

Rengetegen követték Katie sorsát. Bátorsága és elszántsága csodálatra méltó volt. A fiatal nő arca több mint 200 rekonstrukciós kezelésen esett át. A lelki sebek sem gyógyulnak hamarabb. Terápiára kellett járnia, hogy valahogy talpra tudjon állni és visszazökkenni egy normálisra hasonlító életbe.

Piper úgy döntött, hogy segíteni akar másokon. Jótékonysági alapítványt hozott létre azon áldozatok számára, akiket valamiféle erőszak ért.

A tetteseket később életfogytiglanra ítélték. A lány megkönnyebbülten lélegezhetett fel. Tudta, hogy a szörnyeteg, aki bántotta, már soha nem árthat neki.

A nő annyira elfoglalt volt, hogy nem számított rá, hogy találkozik élete szerelmével. De ekkor megjelent Richard James Sutton. Szerelem volt első látásra. Szerette Katie-t. A hegek nem zavarták és 2015-ben összeházasodtak.

A szerelemtől szárnyalt a lány. Úgy érezte, hogy semmi sem lehetetlen a számára. A következő lépés a gyermekvállalás volt. Mindketten családot szerettek volna.

Azóta több csemete is került a családba. Katie végre kiteljesedhet, mint anya.

Katie visszatért a képernyőre is. A Channel 4 egyik műsorának a műsorvezetője. Ereje rengeteg nőt inspirált.

A trauma és a nehéz pillanatok ellenére nem adta fel. Bebizonyította, hogy az ember képes talpon maradni, még a legnehezebb időkben is.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!