Napi szinten szembesülhetünk olyan problémákkal amik megnehezítik a létezésünket. Ám ezekre itt van most 12 tipp, amely segítségünkre lesz. Alkalmazzuk ezeket a praktikákat, és többé nem lesz gondunk a csúszkáló fehérneműre, vagy a túl szűk cipőkre. Miért kellene szenvedni, ha van a problémánkra megoldás?!

1. A nyitottabb vállú ruháknál sokszor okoz kellemetlenséget, hogy a pánt kivillan a ruha alól. Ez nem esztétikus látvány. De van rá megoldás. Fogjunk egy kapcsot és akasszuk be egyik majd a másik oldalt is. Ez összehúzza a mellkasrészre a láttatni nem kívánt pántokat.

2. Akadnak olyan problémák mikor a nadrágunkon átüt a fehérneműnk formája, színe. Ilyenkor ajánlott a tanga használata, vagy lehet kapni varrás nélküli fehérneműket. Nem látszik át, és nem vonzza a tekintetett az éktelenkedő vonalak.  

3. Bolyhos felsők ellen nagyon jó szolgálatot tesz egy borotva. Az sem baj ha nem egy vadonatúj borotvát használunk. És legyünk óvatosak, mert könnyen kivághatjuk az anyagot. 

4. Ha valaki küzd a lábszaggal a cipőbe rejtett szódabikarbóna megoldhatja ezt a problémát. Este lefekvés előtt egy kis anyagba helyezett mennyiséget tegyünk a cipőnkbe és mielőtt felvennénk vegyük ki. A port közvetlen is lehet alkalmazni, amennyiben nem bőr cipőről beszélünk. De azt is ki kel önteni mielőtt belelépünk, mert a bőrre maró hatást fejt ki.    

5. A szívószál használatával megszűnnek a csomós ékszerek. Vegyünk egy szívószálat fűzzük át rajt a nyakláncot, majd kapcsoljuk össze és többé nem lesz gond a csomókkal.    

6. A rágó nem teheti többé tönkre a ruháidat. Ha valami oknál fogva beleragadt volna a ruhádba, ne feled, hogy egy jégkocka segítségével könnyedén eltávolíthatod. Nincs más dolgod, mint az adott területet jegelni. Mikor már kellő képen megfagyott a rágó egyszerűen csak szedjük le. Nyoma sem marad, és a ruhát sem roncsolja.  

7. A régi ezüst ékszer újra ragyogni fog egy kis ketchuptól. Lehet hihetetlenül hangzik, de működik. Egy puha rongy segítségével dörzsöljük be az tisztításra szoruló darabot, és szebb lesz mint új korában. 

8. A kalap megóvása a sminktől. Ha neked is mindig leszedi a homlokodról a sminket, akkor ragasz egy vékony ragasztószalag csíkot a kalap belső részére. Ez megakadályozza a kellemetlenségeket 

9. Vannak kellemetlen alkalmak, mikor a kevésbé szerettet melltartónkat kell felvennünk, ami lehet méretben sem tökéletes. Ebben az esetben használjunk kétoldalú ragasztót az elálló részeknél. A bőrünkre ragasztva a máik oldalát a ruhához nyomva pont ott fog maradni ahol kell.   

10. Impregnáló spray hiányában használhatunk méhviaszt. Vegyük a cipőnket ami átázik, és dörzsöljük át jó alaposan a viasszal. Majd a tökéletes hatás érdekében hajszárítóval fújjuk át. A víz nem fog többé ki a cipőnkön. 

11. A túl szoros cipőknek vége. Ha töri a lábunkat az egyik cipőnk van megoldás. Fogjunk egy kisebb zacskót, tegyünk bele vizet. Ezt helyezzük a cipőnkbe ügyelve arra, hogy rendesen érintkezzen a kényes résszel. Így helyezzük be a fagyasztóba. Mikor a víz teljesen megfagyott vegyük ki és nézzük meg, hogy sikerült. Szükség esetén ismételjük. 

12. A bizsu gyűrűk hordása okozhat kellemetlenségeket. Ez lehet a fémallergia, vagy ép az a kellemetlen zöldes elszíneződés az ujjakon. Ezek elkerülése érdekében kenjük le átlátszó körömlakkal az ékszert. Ez egy láthatatlan védőréteget képez, amely megóv minden kellemetlenségtől. Ez a praktika nem csak gyűrűknél használható, akár fülbevalónál is épp úgy alkalmazható.