Hazudni csúnya dolog. Gyerekként ezt az első dolgok között tanuljuk meg, a tiltás még a tíz parancsolatban is szerepel, miszerint: “Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!”
Ezt az egyszerű életszabályt azonban sokan elfelejtik. Vannak emberek, akik sportot űznek a hazudozásból, sokszor belekeverednek a füllentéseik tömkelegébe és vannak olyanok, akik csak akkor ferdítik el az igazságot, ha tényleg igazán szükség van rá.

Azok, akik azt állítják, ők mindig minden körülmények között őszinték embertársaikkal szintén kamuznak, hisz nincs olyan ember, aki legalább egy kegyes hazugságot nem vétene naponta.
Gondoljunk csak bele, velünk még sosem fordult elő, hogy megdicsértük valaki frizuráját, pedig bűn ronda volt; vagy, hogy az mondtuk valakinek, miután valamilyen kárt okozott nekünk, hogy ” Semmi baj!”, pedig a lelkünk mélyén legszívesebben durva szitkokkal illettük volna az illetőt…ó, dehogynem!

Egy összeállítást hoztunk nektek, amely egy olyan világot illusztrál, ahol mindenki kimondja azt, amire valójában gondol…a képek láttán ki-ki maga döntse el, hogy mint ítéli meg: a kegyes hazugságok beleférhetnek a mindennapokba vagy tényleg, minden esetben az igazságnak kell-e győznie!

  1. Amikor nem kell a kését a dugóra fogni

2. Van benne valami…

3. “Ohh, csak…melegedni jöttem!” 🙂

4. A minta-munkaerő

5. Férfiak és a házimunka

6. A műelemzések hangzanának a legjobban

7. Azt kért legyen őszinte, hát tessék!

8. Ha ez így lenne, senkinek sem lenne állása 🙂

9. Mikor megszólal az eladó belső hangja

10. Reklámok – a hazugságok fellegvárai

11. Megszűnnének a szupercsajszi/szuperpasi Instagramm profilok

12. Kevés hosszú életű párkapcsolat lenne