Egy férfi fejét nem nehéz elcsavarni, csak tudni kell a módját. Vannak olyan apró kis praktikák amelyek egytől egyig minden férfit megbolondítanak.  A nők olyan hatalommal bírnak, amelyről sokan nem is tudnak.  Igazából bármit elérhetnek egy férfinél ha kellő kép inspirálóan hatnak rá. Íme 12 apró ám egyszerű trükk amit jó ha tudunk.

1. Egy fehérnemű. A lenge és sejtelmes ruhadarabtól minden férfi megbolondul. Képesek olyan dologba is belemenni, amiről amúgy hallani sem akarnak. 

2. A leghatékonyabb módja annak, hogy valakihez komolyabb flörtölés nélkül is közelebbről megismerkedj a szemezés. Ha hosszan és mélyen a szemébe nézel, ő fog elkezdeni flörtölni veled.    

3. Suttogj a fülébe. Ha megteszed ő tudni fogja, hogy kezdjen el közeledni feléd. 

4. Értesíts a partnered arról, hogy milyen rossz napod van. Hidd el, a válasz nem marad el…

5. A legegyértelműbb jelzés, hogy az asztal alatt kezded az “ismerkedést”. Nyílt üzenet amivel biztosítod róla, hogy nem lép vakvágányra ha kezdeményez.

6. Járj a kedvében. Ez a legjobb és legegyszerűbb módja, hogy úgy érezze fontos számodra.

7. Érj magadhoz. Merd felvállalni önmagad, Ettől minden férfi megvadul.

8.  Játszunk. Uraljuk mi a helyzetet, ettől olyan izgatott lesz párunk, hogy nem fog tudni ellenállni nekünk. 

9. Lassan és biztosan kezdjük a dolgokat. Ne vágjunk bele semmibe. Hisz mindenkinek jó ha kicsit húzzuk a másikat. 

10.  Játszunk a térrel. Használjunk tükrös felületeket. Egy férfinek fontos a látvány. Helyezkedjünk úgy hogy más oldalról is megtekinthetőek legyünk. 

11. Azért gyártják a felnőtt filmeket, hogy megnézzük őket. Ne féljünk ettől. Nem szégyen, ez mindenki számára ugyan úgy érdekes.  

12. Teperjük le vadul. Ne feledjük, hogy a férfiak nem mindig szeretik a lassúságot. Néha szükség van egy vad csábításra is.