Hirdetés

Mi kell ahhoz, hogy sikeres művészek legyünk? Inspiráció más művészektől. Ha szükségetek van egy jó példára akkor itt egy lengyel profi grafikus. Natalia Trykowska (más néven Verauko). Londonban él az Egyesült Királyságban. A kereskedelmi projektjeit félretette és inkább a rajzolásnak szentelte az életét. Rajzfilmekben is dolgozott. Jelenleg 48.000 instagram követője van.

“Megpróbálok változatos témákat hozni, amennyire csak lehetséges. Ami éppen eszembe jut azt lerajzolom” – mondta Verauko. “Ezért van az, hogy néha mesékből rajzolok például: hableány gondokat, vagy a való élet inspirál és valós élethelyzeteket rajzolok meg.”

Jobban szeret olyan dolgokat lerajzolni, ami összehozza az embereket és nem megosztja őket.
Az évek során elsősorban grafikai tervezéssel és digitális rajzolással foglalkozott. Az előbbi Natalia reklámhirdetésekben szerzett tapasztalatainak eredménye. Az utóbbi egy gyerekkori szenvedély.

Szerinte a legnehezebb mindig az ötlet kitalálása. Szerencséjére kreatívnak tartja magát és jó képzelőerő birtokosa. A való életből merített rajzai mind megtörténtek vele. Szerinte megrajzolni a dolgot már nagyon könnyű. Csak odáig eljutni nehéz.

Nézzétek meg akkor ezt a kedves kis válogatást Verauko-tól:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

 

Mit gondoltok? Tetszett? Írjátok meg kommentben!