Hirdetés

Ahogy nézzük a hírességeket a tévében azon tűnődünk, hogy milyen jó lehetne a gyerekének lenni. Mennyire gondtalan életet élnénk. Ráadásul gondoljunk bele abba, hogy egy mesehangú énekesnő tehetségéből lehet, hogy csurranna-cseppenne valami nekünk is. Nem? Nyilván az ilyen tehetségekhez kell valamennyi attitűd is, de nem szabad elfelejteni a rengeteg gyakorlást, próbálkozást, melyek végigkísérték őket a sikerhez vezető rögös úton.

Na de mi van a gyermekeikkel? Beleszültenek egy olyan családba, melyben egy percig sem kell nélkülözniük. Ráadásul a szülei révén a legmenőbb hírességek közt nőhet fel. Jól hangzik ugye? Sok esetben csak “hangzik”. A hírességek életének szerves részei a botrányok, függőségek, párkapcsolati problémák, melyek mély nyomot hagynak a gyermekeik fiatalságában is.

Vannak, akik eltűnnek és vannak, akik feltűnnek. Az idő mindent a helyére tesz. Előbb utóbb kibukik, hogy kinek a tehetségéből ragadt valami a gyermekére is.

Nézzünk egy listát olyan gyerekekből, akiknek csurrant valami a szülei tehetségéből.

Catherine Deneuve és Christian Vadim
Catherine Deneuve színésznőnek és Roger Vadim rendezőnek 1963-ban született egy fia. Ma pedig már nyilvánvaló, hogy sokat örökölt a szülei tehetségéből. Christian számos filmben játszott és színházi produkciókban is rendkívül sikeresen.

Vanessa Paradis és Lily-Rose Depp
Vanessa Paradis 1999. május végén adott életet lányának. Lily-Rose apja is rendkívül híres, hiszen ő Johnny Depp. Amikor a lány felnőtt, elsajátította a színészetet, és ezt most sikeresen alkalmazza a gyakorlatban. Ezen felül még modellként is elismerték.

Pamela Anderson és Brandon Thomas Lee
A 24 éves srácban egyesül anyja fantasztikus szépsége és Tommy Lee dobos génjei. A jóképű fiú híres modell és filmekben is szerepelt már.

Jim Carrey és Jane Erin Carrey
Jimnek még 1987-ben született lány. Ekkoriban még a karrierje elején volt. Anyja szintén a színészi környezetből származik. Amikor a lány felnőtt, a zenei pályát választotta. Egyébként akkoriban nem kedvelte az apját. Mára ez megváltozott.

Catherine Zeta-Jones és Carys Zeta-Douglas
Ez a lány egy sztárpár második gyermeke. 17 évesen a saját tánccsoportjában táncol. De nem titkolt terve, hogy színészi pályára készül.


Cindy Crawford és Kaia Gerber
Cindy Crawford örökölte anyja szépségét. Nem meglepő, hogy a 19 éves lány iránt hatalmas az érdeklődés a modelliparban. Ő a színészi pályát sem vetné el. Egyelőre még csak a szárnyait próbálgatja.

John Travolta és Ella Blue
A 20 éves Ella már több filmben is játszott. Egyikben Travolta volt a partnere. Apa és lánya együtt szerepelt a Mérgező rózsa című filmben.

Julianne Moore és Liv Freundlich
Julianne lánya már betöltötte a 18. életévét. Már túl van pár divatbemutatón és vannak tapasztalatai a kamerák előtt is. Ezen felül kifejezetten jó érzéke van a kosárlabdához.

Adriano Celentano és Rosalinda Celentano
Adriano és Claudia Mori lánya már 51 éves. Rendkívül keresett a filmiparban. Számos filmben játszott és megannyi díjat elnyert már.

Pierce Brosnan és Dylan Brosnan
Az ír színész és Keely Shea fia már 23 éves. Olyan jóképű pasivá nőtte ki magát, hogy felkérték a Saint Laurent márka arcának. Ezen felül még a zene iránt is rajong. Filmiskolában tanul.

Danny DeVito és Lucy DeVito
A zseniális színész lánya egyszer felfutott a színpadra. Ekkor figyeltek fel rá a film producerei. 37 éves korára már 39 film van a háta mögött.

Mit gondoltok? Cserélnétek valakivel? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!