Hirdetés

Sok színész van akik arca bevésődött az emlékünkbe, mert olyan alakítást kaptunk tőlük ami váratlanság erejével ért. Mindenki tudja kik ők, de mégsem tudjuk mi lett velük, és hova tűntek. Miért nem vállaltak több szerepetMi? ndenre választ ad ez a cikk.

1. Jennifer Gray (Dirty Dancing , 1987)

A filmben valóban legendásat alakított. Ám valamiért még sem lett igazán híres. Még kisebb szerepeket kapott egy két sorozatban, de végül elhagyta színészetet. 

2. Edward Furlong (Terminátor 2: Ítéletnap , 1991)

A gyermekkorában Edward Furlong sikeresen játszotta John Connort a Terminator folytatásában.Még kisebb szerepekben láthattuk a film után. Ám a 200 években már hanyatlásnak indult a pályafutása. A káros szenvedélyei tönkre tették életét. 

3. Robert Patrick (Terminátor 2: Ítéletnap 1991)

Robert Patrick, aki remekül játszotta a “rossz” terminátort, a T-1000-et. Ma is színészként dolgozik, de ma már nem kap olyan hatalmas szerepeket. 

4. Mary-Kate és Ashley Olsen (Kettőn áll a vásár, 1995)

20 évvel ezelőtt az egész világ imádta őket. Utolsó közös filmjük a New York Minute volt 2004-ben , mely nem lett sikeres. A színészi pályafutása nagyjából ekkor ért véget. De szerencsére a lányok nem ijedtek meg. Saját cégük van, amely nagyon sikeres. A sors furcsa fintora, hogy húguk Elizabeth most Hallywoodban bontogatja a szárnyit.  

5.Jason Mewes (Jay és néma Bob, 2001)

Ő vol Jay a főszereplő. A filmben a társát, a néma Bobot játszó személy, Kevin Smith próbálta őt jó útra terelni. Munkát adott neki, hogy a függőségeitől meg tudjon szabadulni. De nem járt sikerrel. 

6. Carrie-Anne Moss (Mátrix, 1999)

A Mátrix sikere után Carrie-Anne sorra kapta a sztárszerepeket. Bár a karakteres személyiséget, amit a Mátrixban “ragasztottak rá” Soha nem tudta lemosni magáról. 

7. Mark Hamill (Star Wars,1977-1983)

Luke Skywalker szuper híres szerepe kegyetlen viccet is játszott a színésszel, ugyanis a rendezők nem akartak főszerepet adni neki. Mondván az inter galaktikus Jedi-t látja benne mindenki. Hamill depresszióba esett, mivel csak másodlagos szerepeket kapott.

8. Jake Lloyd (Csillagok háborúja, 1999)

A színész elmondása szerint híres karaktere megkeserítette életét. Az iskolai éveit úgy töltötte, hogy a suliban mindenki a karakterével szekálta. Gyermek korára pokolként emlékezik. Ez felnőtt életére is rányomta a bélyegét. Problémái voltak a rendőrséggel és mentális egészségével.

9. Sarah Michelle Gellar (Buffy, a vámpírok réme,1997-2003)

Sarah Michelle Gellar a 90-es években vált híressé, a horrorfilmekben játszott szerepei miatt. A leghíresebb közülük Buffy a vámpír-gyilkos szerepe volt. ezek után már nem nagyon kapott “normál” szerepeket. Ma két gyermeket nevel. 

10. Wesley Snipes (Penge, 1998)

Egy másik vámpír harcos Wesley Snipes.A színész eltűnt a rajongók elől. Mint később kiderült 1999-ben nem vallotta be jövedelmét, így adócsalásért 3 év börtönbüntetést kapott. 

11. Macaulay Culkin (Reszkessetek betörök 1-2 1990-1992) 

A feledésbe vetett szereplők listája hiányos lenne Macaulay Culkin nélkül. A hatalmas sikert aratott film, még ma is látható a tévékben. Ezzel a szereppel sikeres gyerekszínész lett. Felnőttként Culkin túl sok problémával szembesült, amellyel nem tudott könnyen megküzdeni. Mindkét nővérét elvesztette és elvált a feleségétől is. Ezeknek a lelki dolgoknak a feldolgozása érdekében antidepresszánsokat kezdett szedni, melyek függőséget okoztak nála. Büntetést is kapott emiatt.