Örökké tartó, igaz, nagy szerelmek nem csak a mesékben és a hollywoodi produkciókban vannak, hanem a való életben is!

Abban a korban mikor válás válást követ és egyik ismerősünk a másik után szakít a szerelmével, jogosan lehetünk szkeptikusak a sírig tartó nagy l’amour hallatán. Szerencsére tudunk olyan jó példákat mutatni, amire nem legyinthet senki, hogy: “Á, ki tudja, hogy igaz-e a sztori, hisz senki sem ismeri a szereplőit!”

Alábbi cikkünkben olyan világsztárokat mutatunk meg, akik hosszú évek óta társukkal vannak. Akiket nem vakított el a siker, a népszerűség és a pénz, és kitartanak választottjuk mellett ahelyett, hogy egy újabbra/fiatalabbra cserélnék őket!

1. Salma Hayek: 9 éves házas

Salma 2006-ban Velencében találkozott Francois-Henri Pinault vállalkozóval, akihez 2009-ben feleségül is ment.

2. Beyoncé: 10 éves házassággal büszkélkedhet.

Beyonce és Jay-Z (valódi nevén Sean Corey Carter) 2002-ben dolgoztak először együtt a ‘Bonnie & Clyde’ nevű dalon, majd Jay-Z megjelent az énekesnő egyik leghíresebb slágerében, a Crazy in Love-ban. A zenészek a közös munka során jöttek össze, 2008-ban házasodtak.

3. Jessica Alba: 10 éve feleség.

Jessica 2004-ben kezdte meg Fantasztikus Négyes című film forgatását, ahol már együtt szerepelt Warren-nel. A közös forgatás során szerettek egymásba, 2008-ban pedig egybe is keltek.

4. Claudia Schiffer: 16 éve házas.

Claudia 16 hónap udvarlás után ment feleségül Matthew Vaughn filmproducerhez. Az esküvő 2002-ben került megrendezésre az Egyesült Királyságban, Suffolk megyében, amelynek atmoszférája a házaspárnak annyira megtetszett, hogy egy kisebb kastélyba is befektettek.

5. Sarah Michelle Gellar: 16 éve él boldog házasságban.

Sarah férje a szintén színész Freddie Prince Jr.

6. Catherine Zeta-Jones: 18 éve él együtt Michael Douglas-szel.

Catherine első találkozójára jövőbeli férjével, Michael Douglas színésszel az 1998-as Deauville-i filmfesztiválon került sor Franciaországban. 2 év együttlét után Zeta-Jones hozzáment a színészhez és azóta is boldog házasságban élnek.

7. Sarah Jessica Parker: 21 éves házas.

Matthew Broderickkel egy New York-i partin találkozott 1991-ben. 6 évnyi együtt járás után, 1997-ben a pár úgy döntött, hogy házasságot kötnek.

8. Rita Wilson: 30 éve boldog feleség.

Rita 1981-ben találkozott a jövőbeli férjével, Tom Hanks színésszel, egy sorozat forgatásán. 1988-ban házasodtak meg.

9. Jamie Lee Curtis: 34 évnyi házasság

Jamie Lee férje a neves forgatókönyvíró, Christopher Guest. Románcuk munkakapcsolatként indult, de szerelemben végződött. Több, mint 34 éve vannak már együtt!

10. Meryl Streep: 40 éve házas!

Egy csodás történetet hagytunk a végére:

1978-ban Meryl majdnem az utcára került, nem volt hol laknia. Bátyja felajánlotta neki, hogy barátja, Don Gummer szobrásznak a lakásában éljen addig, míg az európai útjáról haza nem tér. Streep úgy tervezte, hogy a szobrász visszatértével azonnal elhagyja a lakást, de Don meggyőzte őt, hogy maradjon.
Ugyanebben az évben házasodtak és negyven éve élnek együtt, boldogan!