Hirdetés

A különböző fesztiválokon mindig akad egy két sátor ahol a játék hevében nyereményekhez juthatunk. De csak juthatnánk, ugyanis ezek a játékok manipulálva vannak. Szinte lehetetlen nyerni velük. Ha lehetőség van próbára és az sikerül, az sem véletlen. Minden meg van rendezve és kitalálva. Tehát ha nyerni akarsz ne költs ilyenre pénz. Mert akkor már az árát megnyerted.

1. Találj bele a vödörbe. 

Amikor bemutatják nekünk a játék menetét nagyon egyszerűnek tűnik. Van az úgy nevezet gyakorló labda amely egyszerűen bent marad a vödörben. Ám az éles játék folyamán használt labdák nem maradnak bent a vödörben. Ennek oka, hogy speciálisan műanyagból készültek, amitől extrém pattogós lesz a labda. 

2. Kacsa tó.

Ez egy igen népszerű, és közkedvelt a gyerekek körében. A kacsákon alul van feltüntetve a nyeremény. De milyen érdekes a jackpot nem kerül soha senki horgára.  Valójában nincs is jackpot egyiken sem.

 

3.Lufi darts

Ezeket a lufikat nem fújják fel rendesen, és még a dartsok is életlenek. Az egyetlen esélyed a nyíl súlyában van.

 

4. A kalapács játék. 

Ebben a játékban igazából helyes játékmódszer létezik csak. Ne emeljük túl magasra a kalapácsot. Ne feszüljünk rá, inkább lazán álljunk hozzá. Próbáljunk csuklóból gyorsan dolgozni.

5. Tejpalack piramis. 

Ez a játék is csak átverés. Szinte lehetetlen a palackokat kibillenteni. Az alsók vagy tiszta fémből készülnek, vagy ólommal vannak töltve. A labdák meg könnyűek. Itt fontos még az elhelyezkedés is. Ha van egy palack ami el van csúsztatva az elnyeli az dobások erejét.  

6. Kötél létra.

A játék egyszerűnek tűnik. A feladat a következő: a játékosnak fel kell másznia a kötéllétrán, és egy csengőt a célnál meg kell szólaltatni. A nehézség viszont ott van, hogy a létra szögletes és egy folyamatosan mozgó részhez van csatlakoztatva.Azért, hogy egyensúlyban tudjunk maradni helyezzük a kezünket a külső kötelekre , lábunkat meg a rudak és a kötelek találkozási pontjához támasszuk be. Majd óvatos lassú haladással közelítsük meg a célt. 

7. Gyűrű dobás.

Az üvegekre dobható karikák nem sokkal nagyobbak, mint az üveg nyaka. Ráadásul ezek a műanyagok is speciális pattogó anyagból készül.

8. A kossárra dobás. 

Az ilyen karneválokon több trükköt is bevettnek, hogy ne sikerüljön olyan egyszerűen bedobni a labdát. Az első a labda túl van fújva ezért nagyon pattog. A gyűrű ovális formájú és a mérete is kisebb az átlagosnál.  

9.Találj bele

Hasonló játék mint az első. Különbség a labdában van és a vödör anyagában. De az alap ugyan az. Szinte lehetetlen, hogy a kosárba maradjon a labda.  

10. Lődd le a csillagot. 

A játék célja, hogy a vörös csillagot egy papírlapon le kell lőni. Ha ez a célt nagy szálas papírra vagy vászonra van nyomtatva, akkor ez a feladat lehetetlen. Szükség lesz egy  beállított célra, amivel elvégezhetsz egy próba lövést. Ha úgy ítéled meg, hogy a játék manipulált akkor ne költs ilyenekre.