Hirdetés

A divatiparban a trendek sokkal gyorsabban jönnek és mennek, mint azt gondolnánk. Viszont, amikor azt mondjuk, hogy valami már nem divatos, az természetesen nem jelenti automatikusan azt is, hogy a trend is teljesen eltűnik. A tendenciák általában egy, két vagy akár három évszakra is fennállnak. A stílus nem tűnik el egyik napról a másikra, inkább csak egy kicsit félreáll, hogy helyet biztosítson az új kiegészítők, ruhák és további kellékek számára.

Cikkünkben most megmutatjuk, hogy melyek azok a stílusok, amelyek meghatározóak lesznek a következő szezonban, illetve melyek azok, amelyek ezáltal elhalványulnak.

Kagylók

2019-ben a tengeri kagylók domináltak, mind a nyakláncokban, fülbevalókban, karkötőkben, mind pedig a pénztárcákban. Idén azonban a klasszikus és elegáns gyöngyök lépnek a helyébe. 

Viszlát szalmakalap! Köszönj a baseball sapkáknak!

2020-ban a sapkák lesznek a kedvenc kiegészítők. Amellett, hogy szépek és divatosak, mindössze ez az egyetlen elem gyönyörűvé varázsolhatja a hölgyeket.

Szalmatáskák

A szalmatáskák az idén már nem nevezhetők modernek. A divat szerelmeseinek 2020-ban a gyöngyös táskák lehetnek a kedvencei.

Nyitott sarkú cipők

A lábbeli tekintetében elbúcsúzhatunk a nyitott sarkú, pántos topánkáktól. 2020-ban a négyszögletes szandál lesz a divat.

Csíkok

A csíkok abszolút sikeresek voltak 2019-ben, különösen a színes csíkok. Idén viszont a művészi és színes festés lesz a trendi.

Pasztell színek

Tavaly a pasztell színek hódítottak, 2020-ban viszont a neon színek veszik át az uralmat. A fürdőruhák tekintetében is ezekkel az élénk neon színekkel találkozhatunk majd.

Kapri nadrág

Ezek a nadrágok nagyon is megfelelnek a forró, nyári időjárásnak. Továbbra is népszerűek maradnak, de idén új megjelenést kapnak majd, mint vágott farmer.

Jaguár minta

Az állatos minta minden évben változik. Tavaly a jaguár minta volt a trendi, 2020-ban viszont már zebracsíkos ruhákban lehetünk igazán divatosak.

Az “anyafarmer”

Az utóbbi szezonban az “anyafarmer” volt a divat. Idén azonban már jobban hasonlít a nagymama farmerre, ugyanis magasabb lesz majd a derékrésze.

Természetes anyagok

Az elmúlt szezonba beépült a pamut és a lenvászon. 2020-ban viszont visszatérünk egy elfelejtett anyag újbóli felfedezéséhez. Az Organza, egy könnyű és átlátszó anyag, amely rendkívül szép, emellett pedig egy forró, nyári napon növeli a kényelem érzését.