Hirdetés

Egy-egy szakítás után, netán magányunkban a kanapén bekuckózva úgy gondolhatjuk, hogy igazi, mesébe illő szerelmek és találkozások valójában nem is léteznek. Úgy gondoljuk, hogy a véletlen, sorsszerű egymásba botlások csak a reménytelenül a romantikát áhító emberek képzeletének szüleményei, pedig mekkorát tévedünk!

Cikkünk 10 sztárpár megismerkedésének történetével bizonyítja, hogy igenis létezik szerelem első látásra, no meg a herceg fehér lovon!

1. Ned Rocknroll úgy ismerkedett meg Kate Winslet-tel, hogy megmentette az életét

Ned Rocknroll olyan volt, mint egy szuperhős, amikor először találkozott a színésznővel.
2011-ben, az akkor tomboló Irene hurrikán idején ugyanis villámcsapás érte a híresség házát, ami ennek következtében ki is gyulladt. Ned azonban nem volt rest cselekedni, azonnal Kate és gyermekei segítségére sietett.
A cseppet sem vidám megismerkedés ellenére a pár a gyors elválás helyett inkább az életre szóló boldogságot választotta.

2. Neil Patrick Harris az utcán sétálva futott bele leendő férjébe

Amikor Neil Patrick Harris az utcán összefutva először találkozott David Burtkával már tudta, hogy ez a férfi a végzete. Rövid nyomozás után közös barátokra lelt és megtudta, hogy David szintén a férfiakhoz vonzódik. Harris ebédre hívta az akkor még foglalt Davidet, akire akkora hatással volt a híresség, hogy azonnal ott hagyta érte akkor aktuális párkapcsolatát.
2011-ben a pár ikreket fogadott örökbe, 2014-ben pedig összeházasodtak.

3. Serena Williams és Alexis Ohanian kapcsolata patkányüldözéssel kezdődött

Épp mindketten Rómában voltak, mikor összetalálkoztak, ám első beszélgetésük meglehetősen furcsa volt. A pár ugyanabban a kávézóban töltötte délutáni szabadidejét, amikor is Serena asszisztense egy patkányt pillantott meg az asztalok között futkározni. A hölgyek ijedtükben Alexist kérték fel a patkány kergetésére és kiűzésére, amit a férfi rendben el is végzett.

A furcsa sztorit egy nagy beszélgetés követte, egy év múlva pedig ugyanabban a kávézóban megtörtént a lánykérés is. A párnak egy gyönyörű gyermeke született.

4. Céline Dion és Rene Angélil – titkos, évekig tartó vágyódás

Bár ritkán hallunk Hollywoodban olyan párokról, akik kiállnák az idő próbáját, Céline Dion és Rene Angélil igazi kivételnek bizonyult.

Amikor Dion 12 éves volt, testvére felvételt küldött énekéről a népszerű énekes Angélilnek.
Az akkor 38 éves férfi azonnal felismerte a bakfis lány tehetségét, ám romantikus érzelmeket ekkor még egyáltalán nem táplált iránta.Az évekig tartó közös munka azonban közelebb hozta őket, közelebb, mint bárki gondolta volna akkor.

A 18 éves Céline randizni kezdett Angélillel, de a korkülönbség miatt titokban tartották kapcsolatukat. Öt év bujkálás után nyilvánosan bejelentették kapcsolatukat, és megmutatták az összes kritikusnak, hogy az igaz szerelem nem rogy térdre a korkülönbség előtt.
A világhírű énekesnő 22 év házasság után, 2016-ban vesztette el másik felét.

5. Matt Damon kedvese, Luciana Barroso egy bár alkalmazottjaként futott bele a leendő férjébe

Miamiban, a Túl közeli rokon című filmjének forgatási ideje alatt ismerte meg Matt Damon későbbi feleségét Luciana Barrosót, aki pincérnőként dolgozott egy bárban. A férfi csupán annak köszönhetően keveredett a vendéglátó egységbe, mert a lesifotósok hada elől nem tudott hová menekülni.

Befutott az első útjába akadó bárba és elrejtőzött a pult mögé: itt lelt rá a pincérnőként dolgozó Luciana, aki nagyon jót derült a színész akcióján. Két évvel később, 2005-ben már házasok voltak, azóta három gyerekük is született, és még mindig imádják egymást.

6. Alex Rodriguez elveszett egy parkolóban, így találkozott élete szerelmével, Jennifer Lopezzel

Egy est parti után Alex Rodriguez nem tudta felidézni, hol parkolta le autóját. Mialatt körbejárta a parkolóházat, odalépett hozzá egy nő, és megkocogtatta a vállát. A-Rod először nem ismerte fel, ki is áll előtte, ám azonnal beleszeretett a nő gyönyörű szemeibe.

Csak miután pár szót és telefonszámot váltottak esett le a sármos férfinak, hogy a világ egyik legsikeresebb és leggyönyörűbb nőjével volt szerencséje megismerkedni.
A találkozás után több ezer üzenetet váltottak, és randevúzni kezdtek.

7. John Legend egy videoklip forgatása alatt habarodott bele Chrissy Teigen-be

Chrissy Teigan soha nem rejti véka alá ügyes-bajos dolgait, így amikor az emberek azt kérdezték, hogyan ismerkedett meg John Legenddel, őszintén válaszolt. Teigen elmondta, hogy John látott egy képet róla, és felkérte, hogy játsszon el egy szerepet “Stereo” című videoklipjében. A kettejük közti hangulat aztán forróvá vált a forgatáson, és nem tartott sokáig, mire elkezdtek randizni, 2013-ban pedig összeházasodtak.

8. Patrick Dempsey úgy ismerte meg leendő nejét, hogy az levágta a haját

A Grace klinika című sorozat sármos sztárja egy pillanat alatt ellopta Jillian Fink szívét, amikor befutott a szalonjába egy gyors hajvágásra. 1999-ben házasodtak össze.

9. Sharon Osbourne Ozzy alkalmazottjaként dolgozott, mielőtt randevúzni kezdtek volna

Sharon már 1970-től dolgozott a Black Sabbathot irányító cégnél, ám csak 1979-ben találkozott Ozzy-val.
A férfi ekkor pont nehéz időszakát élte, elhagyta a zenekarát és menedzserét is. Sharon vállalta a zaklatott rocksztár menedzselését, és gondoskodott arról, hogy a férfi szólókarrierje sikeres legyen.
Nem sokkal azután, hogy a közös munka elkezdődött Sharon és Ozzy randevúzni kezdtek. 1982-ben összeházasodtak és azóta is együtt vannak jóban rosszban.

10. Felicity Huffman egyetemi tanárához ment feleségül

A Született Feleségek sztárja, Felicity Huffman még a 80-as években iratkozott beaz Atlanti Színház társulatába, ahol az akkor már híres William H. Macy volt a tanára.
A diák és tanára az első perctől kezdve érezte, hogy ami köztük van több, mint puszta szimpátia, így randevúzni kezdtek. A pár 1997-ben, közel 17 évnyi randizás után házasodott össze, azóta is együtt vannak.

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!