Hirdetés

Bizony már sokszor hangoztattuk. hogy két nő létezik a világon, akik sok mindenben különböznek. Például öltözködés, hajviselet, sminkelés, saját holmijaik rendben tartása, kisugárzás és még sorolhatnánk. Nos annak érdekében, hogy ti is megtudjátok miben különböznek egymástól a hölgyek, készítettünk egy összeállítást, amiből tökéletesen kiderül minden.

Elegáns ruha vs. pizsama.

Van aki elegáns ruhákban szeret megjelenni egy rendezvényen, de vannak olyanok is, akik megelégszenek egy pizsamával is.

Aranyos vs. vicces.

Ha Halloween, akkor valaki aranyos, valaki vicces jelmezbe szeret öltözni. Itt az egyik jól néz ki, a másik pedig azon gondolkodik, hogy valójában minek öltözött be.

Rossz lányok vs. jó lányok.

Minden lány máshogy akar rossz lenni. Vannak, akik domina ruhába öltöznek és vannak, akik a tiltott sütievéssel mutatják meg, hogy nagyon rosszak.

Nindzsa Teknősök!

A bal oldali Nindzsa teknősök meglehetősen csodálatosak, ahol a nindzsa stílust kicsit divatosabbá akarták tenni. A másik képen két tini nindzsa teknős reálisabb változatát pillanthatjuk meg.

Sportos vs. nem sportos.

Bizony nem lehet mindenki sportos alkat, vagy sportos szellemű. Vannak, akiknek a legegyszerűbb mozdulatok is kisujjból jönnek, és vannak, akiknek sokadik próbálkozásra sem sikerül.

Tökéletes vs. tökéletlen

Vannak lányok, akik minden mozdulatukban és pillantásukban a nőiességet sugározzák, de vannak olyanok is, akik ezzel mit sem törődnek.

Irodai vs. otthoni viselet.

Nem mindenki szeret csinosan felöltözni még akkor sem, ha dolgozni megy. Ez egy tökéletes kép arra, hogy illusztrálja az ellentéteket.

Hagyományos vs. új.

Van, aki még akkor is követi a divatot, ha Halloween van, mások a reális vonalon maradnak, amilyen valójában volt az eredeti ruha.

Rendezett vs. rendezetlen.

Vannak akik nem bírják maguk körül elviselni a rendetlenséget, ezért minden helyiség és tárgy patika állapotban van. Másokat egyáltalán nem izgat, ha megeszi őket a kosz.

Kalandos vs. félős.

Vannak azok a lányok, akik minden helyzetben a kalandot keresik és ezt élvezik is, mások az új dolgoktól megijednek és tüntetnek is ellene.