Hirdetés

Biztos nem mondunk újdonságot azzal, hogy a férfiak és a nők is abban az esetben lesznek szerencsések, ha megtalálják életük párját. Viszont ehhez hosszú és rögös út vezet. Fontos, hogy olyan embert találjunk, akinek értékrendje hasonlít a miénkhez. A külcsín csak egy dolog, nem mindig az a lényeg, hanem a belbecs. Mind a férfiaknak és mind a nőknek más és más dolgok jönnek be egy adott illetőben. Sokszor írtunk már a nőkről, hogy ők miket részesítenek előnyben egy férfiban, ám most úgy gondoltuk, hogy a férfiakat helyezzük előtérbe. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk 10 női tulajdonságot, amiket az erősebbik nem képviselői kedvelnek a nőkben.

1, Intelligens.

Van az a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy okos és intelligens nő. Nos, tény és való, hogy a férfiak imádják az intelligens hölgyeket, hiszen nekik nagyon gyorsan vág az esze, és megtalálják mindenre a megoldást. Ha jót akarsz magadnak, akkor mindenképpen egy ilyen nővel érdemes párkapcsolatot létesíteni.

2, Szép arc.

Két típusú nő létezik, aki kihangsúlyozza természetes szépségét és, aki elrejti. A férfiak nagyon szeretik, mikor egy nő tisztában van az adottságival és felvállalja azt, ám nem esik át a ló túloldalára. Egy nő legyen büszke, de alázatos is.

3, Kedves és odaadó.

Talán ez a két legfontosabb tulajdonsága egy nőnek, ugyanis hiába szép, és jól öltözött valaki, ha a lelke mélyén be van savanyodva és semmi sem tetszik neki. A férfiak szemszögéből nézve egy nő igenis legyen kedves és odaadó, aki nyitottan kezeli a családalapítás kérdéseit is.

4, Energikus

Meg kell jegyeznünk, hogy a nők nem azért jöttek a világra, hogy az erősebbik nem képviselőit szórakoztassák. Viszont nagyon nagy pozitívum, ha egy hölgy tele van energiával és újabbnál-újabb kalandokban hajlandó részt venni. Az ilyen nő mellett nem lehet unatkozni.

5, Ragaszkodó természetű.

A férfiaknak nagyon szimpatikus, mikor egy nő ragaszkodó természetű, ugyanis a legkisebb esély sem merül fel bennünk, hogy megcsalják őket, így ettől nem kell tartani. Ha rátalálsz arra a nőre, aki igazán tiszta szívből szeret téged, akkor megfogtad gyakorlatilag az isten lábát.

6, Lehet vele kompromisszumot kötni.

Köztudott, hogy a nők és a férfiak sok mindenben nem értenek egyet, ezért fontos, hogy a felek megtalálják az aranyközéputat a kapcsolatban és képesek legyenek kompromisszumot kötni bármiről is legyen szó. Mivel a kommunikáció mindennek az alapja ezért csak így tudják megbeszélni és lerendezni a helyzeteket.

7, Megtalálta melletted az otthont és a boldogságot.

Amikor a nő megtalálja a boldogságot, nyugalmat a párja mellett, akkor érzi magát teljesen biztonságban. Sőt, olyan, mintha hazatért volna. Ez annak a jele, hogy te vagy számára az igazi, aki mellett kiteljesedhet.

8, Azt is elmondja, ha valamiben tévedsz.

A felek nem csak jóban, de rosszban is ki kell, hogy tartsanak egymás mellett, hiszen nem csak jó dolgok történnek az életben. Egy igazi nő, igenis megmondja a párjának, ha valamit rosszul csinál vagy butaságra készül. De ez egy kapcsolat alapja. Nyilván kölcsönösen tiszteljük a másikat, ám nem kell mindent szó nélkül hagyni. Egy érett férfi igenis hálás lesz azért mert segítesz neki.

9, Nőies mégis erős és határozott.

Nem mehetünk el amellett, hogy egy nőnek határozottnak és erősnek kell lennie, legalábbis akkor, amikor kell. Fontos, hogy egy hölgy meg tudja védeni saját magát és a szeretteit. Sokan azt gondolják, hogy egy erős nő nem lehet nőies, de ez nem igaz. Nagyon szépen össze lehet egyeztetni ezt a két tulajdonságot.

10, Szenvedélyes

Egy kapcsolatban nem elegendő, hogy a felek tisztelik és szeretik egymást, ugyanis fontos, hogy egy nő szenvedélyes is legyen. Nyilván lehetetlenség az egész életünket így leélni, és ehhez sokat kell tenni, ám ha egy kapcsolatban megvan, akkor az boldogságot szül.

Egyetértesz a fent említettekkel?