Hirdetés

Már majdnem az összes ember elmondhatja magáról, hogy legalább egyszer volt az életében edzőterembe. Ám nem mindenki csak szálkásítani és testet formálni megy, hanem valakinek ettől sokkal komolyabb céljai vannak, mint például egy testépítő verseny megnyerése. Ám ahhoz, hogy eljusson egy ilyen rendezvényre, keményen kell dolgozni, és szigorú diétát kell követni, ha szép eredményt szeretne elérni. Voltak azonban olyan emberek, akiknek ez nem volt elég, ezért bizonyos szteroidokat használtak annak érdekében, hogy növeljék az izmaikat. De ezek a szerek nem tesznek jót az emberi szervezetnek, sőt nagyon súlyos következményekkel járhat, ha valaki ilyen dolgokat használ. Összegyűjtöttünk 10 testépítőt, akik túlzásba vitték mind az edzés, mind pedig a szteroid használatot, aminek meg is lett az eredménye.

Greg Plitt.

Egy hollywoodi színész volt, aki fitneszvideókban és reklámokban is szerepelt. Greg még 2015-ben egy energiaital reklámot forgatott, ahol megpróbált versenyezni egy vonattal. Ám ez az életébe került, ugyanis, a vonaton volt egy biztonsági kamera, aminek sikerült felvennie, hogy Greg valóban a vonat előtt fut, de az hamar beérte, és rálökte a sínre.

Gordon Kimbrough.

Gordon miután egy versenyre készült, egy kicsit túlzásba vitte a szteroidokat, ami befolyásolta a gondolkodását, így a barátnőjével folytatott féltékenységi jelent következtében, egy madzaggal véget vetett szerelme életének. A férfi a mai napig börtönben van és valószínű azzal tevékenykedik, amivel egész életében, azaz kondizik.

Chad Brothers.

Még 2011-ben egy edzőterem biztonsági kamerája felvette, ahogy Chad hirtelen felindulásában szétszedi az egész termet. A férfit csak a rendőrök kezében lévő sokkoló tudta megfékezni, de ahogy eltalálták, elhunyt.

Terri Harris.

Több hölgynek is az a célja, hogy erős és szálkás legyen, így tett Terri is, aki sok évnyi kitartó edzés után, a profik közé került. Ám Terri dicsősége hamar véget ért, ugyanis azzal a pici problémával nem számolt, hogy a teste nem fogja bírni sokáig azokat az edzéseket, amiket folytatott. Nem kevesebb, mint két nappal azután, hogy üdvözölhették őt a profik között, Terri szívrohamot kapott egy edzés közben és elhunyt.

Steve Mechalik.

A modern testépítés atyjaként is emlegetik. Nagyon durva edzésprogramja sok testépítőt megtört. Steve nagy mennyiségű szteroidot használt annak érdekében, hogy elérje azt a testalkatot, amit mindig is szeretett volna. Ám a férfi sajnálatos módon hatalmasra nőtt tumorainak, szívelégtelenségének és vesekárosodásának köszönhetően, elhunyt.

Denise Rutkowski.

Denise a 80a-s évek végétől a 90-es évek elejéig volt porondon, ami nem számít olyan sok időnek. 1993-ban a túlzott szteroidnak köszönhetően, elnyerte a Miss Olimpia második helyét, ám ennek a sok szteroidozásnak az lett a böjtje, hogy egy szakállas férfivé változott.

Anthony D’arezzo.

Anthony, egyre nagyobb súlyokkal edzett, valamint a szteroidok segítségét is igénybe vette. Néhány órával egy verseny előtt még a barátjával beszélgetett, mikor leesett a padról és elhunyt.

Romario Dos Santos Alves.

Azok a testépítők, akik nem szteroidozzák magukat, syntholt használnak, ami egy olyan speciális olaj, amit ha beinjekcióznak, az izmok térfogata megnő. Romario nagyon is túlzásba vitte ennek a szernek a használatát, így karja a 60 cm körkerületet is elérte. Ám a legnagyobb veszélyt az jelentette, mikor kiderült, hogy lehet le kell amputálni a karjait, ennek a szernek köszönhetően.

Nasser El Sonbaty.

A német származású testépítő a 80-as évektől közel 20 éven át versenyzett. A Mr. Olimpia egyik ismert résztvevője volt, sőt több testépítő magazin borítóján is kapott helyet. Mivel nagyon sokáig szeretett volna versenyben maradni, ezért sok szteroidot használt, aminek következtében 2013-ban, 47 éves korában távozott az élők sorából.

Candice Armstorng.

Hatalmaz izmokat szeretett volna és ezért képes volt mindent megtenni, még a szteroidokat sem vetette meg magától, ami olyannyira befolyásolta a testét és szervezetét, hogy egy csinos nőből, egy izmos és szőrösödő férfi lett.