Hirdetés

Néhány tárgy nemcsak extravagáns dizájnt foglal magába, hanem nevetségesen magas ára is van, amiért a gazdagok képesek több százezret kiadni. Bár az nem valószínű, hogy ezeket a termékeket bárki is használja. Bemutatunk 10 rendkívül drága hétköznapi tárgyat, amelyet legalább egyszer látnod kell, hogy elhidd tényleg léteznek.

Gyémánt cumi
A legdrágább cumi a világon szilikonból készült. A fogantyú fehér arany és 280 gyémánt van beáleépítve. Ára~4.500.000 Forint.

Aranyozott iPhone gyémánttal.
Ez nem egy szokásos iPhone 6 – ez egy arany vagy platinával bevont VIP okostelefon, és gyémánttal van kirakva. Árát leírni is nehéz: ~12.480.000.000 Forint. Ez a sok nulla nem lett elírva.

Ágy aranyból és drágakövekből
Stuart Hughes fényűző ágya, ~1.638.000.000 Forintba kerül. Kerete gesztenye és cseresznyefából készült. Az ágy többi része viszont 24 karátos aranyból, gyémántokból és zafírokból van díszítve.

A Louis Vuitton óvszer
Ára 17.500 forint és ez a legdrágább kondom a világon. A legviccesebb, hogy még Louis Vuitton sem gyártja, hanem Grúzia vállalkozói tervezték meg.

Swarovski kristályokkal beágyazott porszívó
Ez a porszívó olyan drága, hogy még a Guinness Világrekordok Könyvébe is bekerült. 3730 Swarovski kristállyal díszített és ~5.200.000 Forintba kerül. Nehéz elképzelni, hogy valaki tényleg ezzel takarítja a házat.

Arany kerékpár
A 24 karátos arany által fedett kerékpár csak ~104.000.000 Forintba kerül. A kerékpár gyémántokkal van kirakva. Ezzel biztos nem mész el a kisboltba, szalámit venni.

Krokodil bőr esernyő
A világ legdrágább esernyője a krokodil bőrből készült és ~1.300.000 Forintba kerül. Ezt a luxus elemet az olasz milliomos, Flavio Briatore és Angelo Galasso tervezett.

Elektromos gurulós bőrönd
Ennek az aranyos bőröndnek az ára ~5.200.000 Forint. Különböző egzotikus anyagból készült, mint lószőr, ébenfa, magnézium, alumínium, titán, szénszál, vászonruhák és különböző bőrök. Ráadásul a kerekei elektromos motorokat tartalmaznak. A bekapcsoláshoz a bőröndöt billentsük meg és a fogantyúval húzzuk és a csomag megy magától.

Arany cipőfűző
Egy Kennedy arany cipőfűző ~4.950.000 Forintba kerül. Elit szállítás is szerepel: egy speciális kézbesítési ember hozza a fűzőket közvetlenül az ügyfél házához.

Kék gombóc
New Yorkban a Golden Gates étterem kínálja ügyfeleinek a világ legdrágább gombócait. A rendszeres összetevőkön kívül egy mélytengeri szarvas lámpáshal mirigyét is tartalmazza, amely különös kék árnyalattal látja el. Ők azt mondják, hogy rendkívül ízletesek. Ára ~630.000 Forint.