Hirdetés

Titkon minden ember vágyik a szerelemre, az igazi megtalálására.

Napjainkban a pár keresés azonban cseppet sem egyszerű, a felgyorsult világban már mindenki kevesebb időt tud szakítani érzelmi életére.
A online társkeresők piacra lépése hozott jót is rosszat is. Segítségével ugyan pár kattintással rengeteg szingli párjelöltre bukkanhatunk és akár több emberrel is beszédbe elegyedhetünk, azonban számos olyan taggal is rendelkezik, akik bizony csupán kalandokat keresnek és nem igazi kapcsolatra vágynak.

Az első randikat ma már akár több órányi beszélgetés/telefonálás is megelőzheti, ám valljuk be, még mindig élőben dől el, hogy igazán érdeklődünk-e valaki iránt.

Cikkünkben olyan jeleket ismertetünk veletek, amelyek észlelése az első randi során arra adhat okot, hogy ne szavazzatok bizalmat egy második találkozónak!

1. Slampos megjelenés

Nem arról beszélünk, hogy drága, márkás ruhákban, vagy öltönyben kell randira érkezni a kiszemeltnek, de illik az alkalomhoz illően öltöznie.
Aki papucsban, vasalatlan ruhában és koszos cipőben fogad, azt gyorsan felejtsd el.

2. Túlzó ajándékok

Az, hogy egy férfi egy szál virággal vagy egy kis bonbonnal lep meg teljesen elfogadható.
Aki azonban egy halom rózsával, vagy óriási csokorral és ölnyi méretű édességgel érkezik, az csupán a pénzével akar lenyűgözni, és lehetőleg minél előbb ágyba rángatni.

3. Pontosság

Persze mondhatjuk azt, hogy bármi közbejöhetett, de ha partnered 5-10 percnél többet késik, az azt árulja el róla, hogy megbízhatatlan, és hogy nem tiszteli az idődet és törekvéseidet. Ha az első randin nem képes a pontosságra, milyen lesz, ha majd kapcsolatban álltok?

4. Telefonfüggőség

Ugye nem kell elmondanunk azt sem, hogy az a férfi, akit a találkozó során jobban érdekli a telefonja, mint az, hogy téged megismerjen, szintén nem megy át a rostán. Azok, akik folyton az asztalra kitett telefonjaikat lesik, ahelyett, hogy veled beszélgetnének és rád fókuszálnának nem érdemelnek meg egy második esélyt!

5. Ő, ő, ő és ő

Természetesen fontos, hogy mindenki meséljen magáról, de ha a randi idejének 80-90%-ban csak magáról mesél, akkor valószínűleg egy nárcisztikus személyiséggel sodort össze a sors. Hallgatod a munkáját, a fociimádatát, a szüleit, rosszabb esetben a volt barátnőit…felőled viszont egyáltalán nem érdeklődik? Ne pazarold legközelebb egy ilyen egóbajnokra az időd!

6. Illetlen kérdések

Az első találkozón nem célszerű bizonyos témákat feszegetni.
Ha a partnered a pénzügyi helyzetedről, az intim szokásaidról, szakításaidról és azok okáról kérdezget valójában csak felmérést végez, hogy milyen ‘parti’ lehetnél számára.

7. Rejtélyes üzenetek, félrevonulós hívások

Ha telefonját lefordított kijelzővel helyezi az asztalra, ha megállás nélkül üzeneteket kap, vagy ha félrevonulva, sutyorogva telefonálni megy nagy valószínűséggel több ‘játékos’ is van az életében. Akadnak férfiak, akik sportot űznek abból, hogy egyszerre több hölgynek is csapják a szelet, ne légy egy ezek közül.

8. Kínos csend és a szemkontaktus hiánya

Annál, hogy valaki állandóan magáról beszél, csak egy rosszabb van, ha meg sem szólal.
Sose randizz újra egy olyan férfival, akivel az első alkalommal nem találtok közös témát, döcögős a beszélgetés és gyakran ültök egymás mellett kínos, szemlesütős csendben.

Van az úgy, hogy két ember érdeklődése és habitusa nem egyforma, ne ess kétségbe és semmiképp se erőltesd a következő találkozót, ha úgy érezted nem mozogtok egy hullámhosszon.

9. Testi kontaktus erőltetése

Mondanunk sem kell, hogy azok a pasik, akik az első randin csókot -vagy még többet- akarnak kicsikarni belőled csak arra játszanak, hogy ágyba bújj velük. Akit igazán érdekelsz, az hagyja, hogy a dolgok szépen lassan haladjanak a maguk útján és semmiképp sem ‘követelik’ ki azokat.

10. Visszajelzés

Abban az esetben, ha úgy ítéled meg, hogy ismét találkozni szeretnél randipartnereddel, de ő a találkozót követő ~ 48 órában nem keres, engedd el a dolgot.

Akit az első randi után csak napokkal vagy egy héttel később érdekelsz, az nem azért nem jelentkezik addig, mert nem ért rá.Valószínűleg csak nincs jobb programja a barátokkal, vagy lemondták egy randiját és csupán nem akarja egyedül tölteni az estéjét. Akire mély benyomást teszel, az nem bírja ki, hogy a randi után ne lépjen rövidesen kapcsolatba veled.

Van még valami amivel kiegészítenéd?
Írd meg nekünk kommentben!