Hirdetés

Mi emberek úgy gondoljuk, hogy minden amit csinálunk annak egytől-egyig van értelme, pedig ez nem igaz. Vannak olyan tevékenységeink melyek teljesen indokolatlanok, ilyen mikor a távirányító gombjait erősebben nyomjuk, hogy át tudjunk kapcsolni egyik adóról a másikra ahelyett, hogy kicserélnénk az elemet, meg amikor benézünk a hűtőbe, hogy együnk valami finomat, de nem találunk semmit, ami a fogunkra való. A mostani cikkünkbe összegyűjtöttük azokat a tevékenységeket, amiket mindenki csinál az életben.

1, A már zacskóban lévő termékekhez ajánlanak fel egy másik szatyrot a szupermarketben.

2, Több időt töltünk azzal, hogy új műsort keressünk magunknak, amit nézhetünk, mint amennyit valójában nézzük.

3, Amikor mindig mindent az utolsó pillanatra hagyunk, és próbáljuk a legutolsó utáni pillanatokból is kihozni a maximumot. Egy vizsgánál feltesszük a kérdést, hogy vajon miért nem kezdtünk el időben tanulni.

4, Amikor alacsony zsírtartalmú, cukormentes italhoz, jó sok cukrot tartalmazó süteményt választunk.

5, A munkahelyen bezárjuk a Facebookot azzal a céllal, hogy ideje dolgozni, de 5 perc múlva ugyanúgy a Facebookon böngészünk.

6, Amikor takarítunk otthon, mindig megy a TV háttérzaj gyanánt, még akkor is mikor porszívózunk.

7, Az üres dobozokat, flakonokat a szekrényben és a hűtőben hagyjuk, mert túl lusták vagyunk ahhoz, hogy kidobjuk.

8, A hűtőszekrényt egymás után többször is kinyitjuk, hátha lesz benne valami ehető finomság, de a vége midig az, hogy semmi ínycsiklandót nem találunk és inkább elmegyünk.

9, Sokkal erősebben nyomjuk a távirányító gombjait, mikor nem akar egyik adóról a másikra kapcsolni, ahelyett, hogy inkább kicserélnénk az elemet.

10, Izomból nyomjuk a dudát a közlekedési dugóban, mert azt gondoljuk úgy sokkal gyorsabban fogunk haladni.

Valld be te is csináltál már ilyet.