Hirdetés

Sok kreatív ember, egy, vagy több okból nem szeret iskolába járni. Ők különböznek az átlagos tizenévesektől, nem találnak barátokat maguknak, ezért egyedül érzik magukat, aminek köszönhetően rossz társaságba keverednek, de egy idő után benő a fejük lágya és kezdenek valamit az életükkel. A másik véglet, hogy annyira tehetségesek, hogy fiatalon elkezdenek színészkedni, és ilyenkor nincs idő iskolába járni.

Összegyűjtöttünk 10 olyan hírességet, akik nem rendelkeznek diplomával, vagy bármilyen felsőfokú szakképzéssel, sőt egyesek még érettségivel sem, mégis híres színész és színésznő lett belőlük.

Robert De Niro.

Nem érettségizett le, mert tizenéves korában jó ideig hanyagolta az iskolát, és helyette egy bandával csavargott az utcákon.

Mark Wahlberg.

Törvényekkel kapcsolatos problémák miatt nem fejezte be az iskolát, de 2013-ban, 42 éves korában úgy döntött, visszamegy az iskolapadba, hogy leérettségizhessen.

Al Pacino.

17 évesen kiutasították az iskolából, így nem szerezhetett érettségi bizonyítványt.

Ryan Gosling.

A színész pályafutását fontosabbnak tartotta, minthogy iskolapadban üljön, ezért érettségit nem szerzett.

Johnny Depp.

15 évesen rablás vádja és huliganizmus miatt, kiutasították az iskolából, ezzel megfosztva a lehetőségtől, hogy leérettségizzen.

Nicolas Cage.

Ő az egyetlen a listáról, aki befejezte a középiskolát és leérettségizett, de nem akarta folytatni tanulmányait, így a fiatal Cage, úgy döntött, hogy kipróbálja magát a színészkedésben.

Tom Cruise.

Csak középiskolai végzettsége van. De felsőoktatásba már nem tanult tovább.

Robert Downey Jr.

1982-ben kiesett a Santa Monica High School-ból úgy döntött, hogy visszaköltözik New Yorkba, hogy teljes idejében a színészi karrierjére koncentrálhasson.

Jim Carrey

16 éves korában otthagyta az iskolát, hogy munkába álljon és beteg anyját ápolhassa.

Cameron Diaz.

Diaz 16 évesen hagyta ott az iskolát, hogy népszerű modell lehessen.