Hirdetés

Nagyon sok sztereotípia létezik a párválasztással kapcsolatban. Vajon mi az egészséges korkülönbség? Számít egyáltalán ha két ember igazán szereti egymást? Jó kérdés! Amit el kell dönteni az, hogy akarnak-e még gyermeket. A túl nagy korkülönbség sok veszéllyel jár a terhességre nézve. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ahogy az ember idősebb lesz, úgy változik a személyisége is. Máshogyan gondolkozik. Ez rengeteg konfliktushoz vezethet a későbbiekben. A celebek életében nagyon gyakori az extrém korkülönbség. Na meg persze a rengeteg válás is.

Nézzünk pár példát olyan párokra a celeb világból, akik között jó pár év van.

Blake Lively és Ryan Reynolds (11 év korkülönbség)
Ryan Reynolds 11 évvel idősebb mint Blake Lively. 2010-ben a Zöld lámpás című film forgatásán ismerkedtek meg. A színész akkoriban még Scarlett Johansson párja volt, de elváltak. Azóta Hollywood egyik álompárjaként tartják számon őket. Rengeteg humoros poszttal bombázzák a közösségi hálókat a rajongóik legnagyobb örömére.

Ezt a képet például Ryan posztolta az internetre. Blake biztosan örült neki…

Harrison Ford és Calista Flockhart (22 év korkülönbség)
Ford már kétszer is megnősült mikor találkoztak. 2010-ben házasodott össze párjával. Azóta együtt élnek és egy Liam nevű adoptált kisfiút nevelnek.

Leila George és Sean Penn (32 év korkülönbség)
Sean Penn is kétszeres házas volt, mikor találkozott az ausztrál színésznővel. Korábban Madonna és Robin Wright férje volt. Egyelőre nem zavarja őket a hatalmas korkülönbség. 2020-ban titokban összeházasodtak.

Robin Wright és Clément giraudet (19 év korkülönbség)
Robin is kétszer elvált már. Az Yves Saint Laurent reklámarcaként ismerkedett meg a Clément-tel. Egy évvel később, 2018-ban összeházasodtak. Egyelőre nem zavarja őket az a 19 év. Boldog házasságban élnek.


Vincent Cassel és Tina Kunakey (30 év korkülönbség)
Egy 19 éves nő és egy 49 éves férfi kapcsolata mi jót hozhat? Sokan ellenezték, de őket nem érdekelte. A nő szerint hatalmas a boldogságban élnek. Össze is házasodtak és már egy Amazonie nevű kislányuk is van.


Sam és Aaron Taylor-Johnson (23 év korkülönbség)
Sam rendezte a “John Lennon – A fiatal évek” című filmet, melyben Aaron volt a főszereplő. Ekkor még a férfi csak 19 éves volt, Sam pedig 42. Azóta hivatalosan is összeházasodtak és két kislányt nevelnek. Romy Hero és Wylda Rae a nevük.


Bruce Willis és Emma Heming (23 év korkülönbség)
Demi Moore-ral való házassága zátonyra futott, így Bruce szíve az angol színésznő és fotómodellhez húzott. 2009-ben házasodtak össze és három évvel később egy kislányuk született. Két évre rá pedig még egy. Mabel és Evelyn Penn a nevük.

Kate Moss és Nikolai Von Bismarck (13 év korkülönbség)
A híres brit modell 13 évvel idősebb, mint párja. A fiú egy német arisztokrata család sarja. Már négy éve együtt vannak. Voltak híresztelések, hogy összeházasodnak, de a frigy még nem történt meg.

Alejandra Silva és Richard Gere (34 év korkülönbség)
2018-ban találkoztak. A “micsoda nő” című film sztárja ekkor 70 éves volt, a nő pedig 36. Azóta van egy gyermekük is, akinek Alexander a neve.


Grimes és Elon Musk (17 év korkülönbség)
2018-ban sokkolták a világot, amikor kiderült, hogy együtt vannak. A Dél-afrikai csilliárdos mellé valami híres modellt képzeltek az emberek. Nagyon különböznek egymástól. Azóta van egy közös gyermekük, akinek elég furcsa nevet választottak.  X Æ A-X12 a pici neve.

Sandro Kopp és Tilda Swinton (18 év korkülönbség)
Az angol színésznőnek eléggé furcsa megjelenése van. A Narna Krónikái forgatásán ismerkedtek meg. 16 éve együtt vannak.

Cooky és Debóra (27 év korkülönbség)
A Nagy Duett forgatásán ismerkedtek meg. Azóta két közös gyermekük is van. Rendkívül boldogok.

Delhusa Gjon és Fanni (42 év korkülönbség)
2014 óta együtt élnek. A Nyerő Páros második évadában, 2018-ban is szerepeltek. Azóta eljegyezték egymást és babát terveznek.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!