Hirdetés

A legtöbb hollywoodi pár csak rövid ideig élvezheti egymás társaságát, ugyanis a kemény munka, a feszített tempó, a szigorú ütemterv nem mindig teszi lehetővé, hogy sokat együtt legyenek, viszont még így is akad jó néhány pár, akik kiállták az idő próbáját. A cikkben felsorolt párok nem engedték, hogy a távolság, vagy a munka szerelmük útjába álljon, sőt, elmondásuk szerint még közelebb kerültek egymáshoz, ami csak pozitív irányba terelte a kapcsolatukat. Lássuk hát, kik is azok, akiknek sikerült túllendülni a csúnya és gonosz távkapcsolaton.

1, Emily Blunt és John Krasinski

2008-ban találkoztak először, és első látásra egymásba szerettek. Egyetlen probléma álltat boldogságuk útját, a karrier. Mindketten elismert és neves színészek, szigorú ütemtervvel…stb. Ennek ellenére nem adták fel és megpróbálták a távkapcsolatot. Amikor Emily megkapta a “Mary Poppins visszatérben” Mary Poppins szerepét, John minden hétvégén elrepült hozzá, hogy vele legyen a forgatásokkor is. 2010-ben házasodtak össze és két csodás gyermekük van.

2, Victoria és David Beckham

Mindenki ismeri David Beckham és Victoria tökéletes szerelmi történetét, ám csak kevesen tudják, hogy milyen küzdelmeken mentek át. A házaspár évekig távkapcsolatban volt, mert David Kaliforniában, Victoria pedig Londonban élt. A távolság azonban nem szakította szét őket, hanem ellenkezőleg, összekovácsolta őket. Már 20 éve házasok, és 4 gyermekük van.

3, Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Lassan 23 éve házasok, de még mindig ugyanúgy szeretik egymást, mint a kapcsolatuk elején. A két ember soha nem engedte, hogy a távolság közéjük álljon. Mióta Sarah testvére bemutatta őket egymásnak boldogan élnek együtt. A pár korábban távkapcsolatban élt, mert olyan szigorú ütemtervet követtek, ami nem tette lehetővé, hogy sűrűn találkozzanak. Sarah szerint a távolság csak erősebbé tette a kapcsolatukat.

4, Vanessa Hudgens és Austin Butler

Vanessa Hudgens és Austin Butler már 7 éve vannak együtt, és szerelmük még mindig töretlen. Kezdetben Vanessat rosszul érintette a távkapcsolat, mert Austin egy másik országban dolgozott, de sikerült túljutnia rajta. Butler elmondta, hogy szerelmük titka, hogy mindketten megpróbálják “felemelni” egymást, és mindent megtesznek azért, hogy boldognak lássák egymást.

5, Gwen Stefani és Blake Shelton

Ez a pár 2015 óta randevúzik egymással, és soha nem hagynak ki egy lehetőséget sem, hogy megmutassák a szerelmüket. Éveken át távkapcsolatban éltek, de nemrég összeköltöztek egymással, sőt azt is elárulták, hogy hamarosan össze is akarnak házasodni.

6, Nicole Kidman és Keith Urban

A Tom Cruise-sal való válás nagyon megviselte, és a depresszió leküzdése érdekében inkább a munkába temetkezett. Élete legsötétebb időszakában találkozott Keith-el, aki egyből beleszeretett a színésznőbe. Egy ideig randizgattak, majd hivatalossá tették kapcsolatukat. Sokszor vannak távol egymástól, de minden egyes nap órákat beszélnek telefonon. Keith mind a mai napig kézzel írt szerelmes leveleket küld Nicole-nak, mikor nincsenek együtt.

7, Ashley Graham és Justin Ervin

Ashley egy nagyon híres plus size szupermodell, aki 2010-ben hozzáment szerelméhez, Justin Ervin filmrendezőhöz. A boldogító igen után sokáig távkapcsolatban éltek, mert Justin Los Angelesben dolgozott, míg Ashley New Yorkban volt. Graham elismerte, hogy nem volt könnyű a külön töltött idő, de túlélték. Most első közös gyermeküket várják.

8, Troian Bellisario és Patrick J. Adams

Kapcsolatuk lassan indult, de végül beteljesedett. A “Brilliáns elmék” sztárja több mint 8 évig volt távkapcsolatban a “Pretty Little Liars” üdvöskéjével, Troian-nal, mielőtt úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Abban az időben mindketten el voltak foglalva munkáikkal ezért ritkán tudtak találkozni. Troian szerint a távolság és a vele járó nehézség megérte, mert a pár mind a mai napig békében és boldogságban él egymással.

9, Meghan Markle és Harry herceg

Mielőtt hivatalossá tették volna kapcsolatukat, a pár saját trükköket alkalmazott, hogy leküzdjék a távolságot. Titkos találkozókat szerveztek, sőt kötöttek egy egyességet, miszerint 14 napnál tovább nem lesznek távol egymástól. Úgy látszik működött, mert boldogok együtt.

10, Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds kétségtelenül az internet egyik legkedveltebb párja. A pár rendszeresen trollkodik egymással, de szerelmük egyszerűen töretlen. A boldogító igen kimondása előtt legjobb barátok voltak, majd távkapcsolatokba fogtak. Szerelmük sikere, hogy megpróbálnak nem egy időben dolgozni. Blake azt is elmondta, hogy még mindig legjobb barátokként bánnak egymással, a házasság és a gyerekek születése után is.

Te éltél már távkapcsolatban? Ha igen, hogy bírtad?