Hirdetés

Sokan gondolják azt, hogy az, amit látnak a TV-ben vagy épp a boltok polcain az tökéletesen igaz, és nem lehet benne semmilyen sunyiság. Nos az igazság az, hogy a gyártók több ilyen trükköt is tartogatnak a tarsolyukban, hogy jobban meg tudják fogni az embereket. Ezeket a kis trükköket gyűjtöttük össze, illetve olyan termékeket és embereket, akik teljesen megtévesztették az emberi szemet és elmét. Most lerántjuk a leplet az ő kis titkaikról.

Hello Kitty

Hello Kitty mondhatni ugyanolyan híres márka, mint a Disney. Már majdnem minden tárgyat gyártanak ennek a kis lénynek az arcával. Vannak, akiket teljesen megbabonázott, ezért konkrétan az egész szobájuk Hello Kitty-s tárgyakkal van berendezve. A márka kitalálóját megkérdezték, hogy Kitty milyen állat, mire a válasz az volt, hogy nem állat, hanem kislány.

Bear Grylls

Ő a világ egyik leghíresebb túlélője, aki még az extrém körülményeket is képes átvészelni.
Vagyis, sokan ezt hiszik, akik nézik a műsorát a TV-ben. Ám kerültek ki olyan felvételek és képek a kulisszák mögül, hogy a férfi normális ételt fogyaszt két forgatási jelenet között, és luxushotelekben alszik, nem pedig az ég alatt.

Carlton tánc

A Kaliforniába jöttem TV sorozat egyik legikonikusabb és legkedveltebb jelenete, mikor Alfonso Ribeiro táncol. Akik látták ezt a részt, mind azt gondolják, hogy ez a remek tánc Alfonso ötlete volt.

A mágikus 8-as golyó.

A mágikus 8-as golyó-ról azt hiszik, hogy valami természetfeletti képességgel bír, mint például a jövőbe látás. Sokan nagy becsben tartják ezt a golyót, mivel egyesek szerint bármilyen kérdésre választ tud adni, ez a tárgy.

A Weasley ikrek

James és Oliver Phelps, azaz Fred és George Weasley.
Ha nagy Harry Potter rajongó vagy, akkor most biztos el fogsz egy kicsit kenődni, ugyanis az ikrek valójában nem vörös hajúak, hanem barna. Egyedül a film miatt lett a hajuk befestve.

A powerball egy hazugság.

Mindenki, akinek van a háztartásában mosogatógép, legalább egyszer kipróbálta a sokat reklámozott Finish Powerball tisztítót. A reklám szerint ez a piros színű kis golyó hihetetlen tisztaságot tud adni az edényeknek, mert az összes ételmaradékot pik-pak leszedi róla. Hát, el kell hogy keserítsek mindenkit, ez nem igaz, mert nem golyó formája van, hanem csak egy félgömb.

A hawaii pizza

A hawaii pizza története nagyon furcsa, mivel többen úgy gondolják, hogy az ananász nem illik a pizzára. Az Izlandi elnök be is tiltotta az ilyen pizza forgalmazását, sőt a Hawaii emberek is felháborodtak, mivel ezt a pizzát kifejezetten utálják. De honnan is ered a név? Egy görög férfi találta ki a Hawaii pizzát és azért adta neki ezt a nevet, mert úgy gondolta az ananász hallatán Hawaiira asszociálnak majd az emberek.

Viacolorral kirakott út

Sokan azt gondolják, hogy az ilyen térköveket egyesével teszik le a szakemberek. Nos az igazság az, hogy ma már léteznek olyan speciális gépek, melyek egyszerre tudnak több száz ilyen követ letenni.

Törölközők a polcokon.

Ha voltál már egy nagyobb üzletházba, akkor láthattad, hogy több ezer törölköző van konkrétan professzionális módon összehajtva. Ám sajnos el kell, hogy mondjam, hogy ezek a törölközők, csak bevágott szivacsokra vannak hajtva, ami olyan hatást kelt, mintha valaki egész nap azzal foglalkozna, hogy törölközőt hajt.