Hirdetés

Az első randi előtt minden egyes ember izgul, hiszen nem tudják, hogy a partnerrel megtalálják-e a közös hangot, szimpatikusak lesznek-e egymásnak, tudnak-e olyan témáról beszélni, ami mindkettejüket érdekli és még sorolhatnánk. A nők ilyenkor kicsit túlzásba esnek, mert fogalmuk sincs arról, hogy mit vegyenek fel, vonzó, szűk ruhában érkezzenek a helyszínre, vagy valami lazába de csinosba, szóval megy a dilemma a tükör előtt állva. Igazából a férfiakat nem a ruha, hanem a hölgy viselkedése az, ami jobban megfogja, hiszen az öltözködési stílus nagyon sokat változhat az évek alatt, de ha nem tetszik nekik a habitusa, akkor tök fölösleges tovább folytatni bármit is. A nők egyébként akarva-akaratlanul is elkövetnek néhány hibát a randik során, amivel az erősebbik nem képviselői nem igazán tudnak azonosulni. Nem akarunk senkit megbántani, így megjegyezzük a férfiak is tudnak olyan dolgokat tenni, amivel a nők nem fognak szimpatizálni, viszont jelenlegi cikkünk a női hibákat veszi górcső alá. Most bemutatjuk nektek azt a 10 hibát, amit a gyengébbik nem képviselői követnek el az első randevú során.

1, Telefonnyomkodás.

Tény, hogy nem lehet maximálisan kiküszöbölni a telefonok használatát a randin, viszont arra figyelni kell, hogy ne abból álljon az egész este, hogy a telefonodon pötyögsz, mert a pasi könnyen elveszti az érdeklődését. Mivel a férfiaknak sok-sok figyelemre van szüksége ezért egy ilyen helyzetben nagyon elhanyagoltan fogják magukat érezni. Ha sokat lógsz a mobilodon, ne számíts további randira.

2, Randipartner figyelmen kívül hagyása.

Sajnos a nőknek nem mindig tűnik fel, ha a pasik nem érzik magukat jól a randin. Nyilván ez abból is adódik, hogy ők nem igazán mutatják ki az érzelmeiket, és hogy mire gondolnak. Ha odafigyelsz a partneredre, akkor biztosra veheted, hogy lesz következő randevú.

3, Csak a munkáról beszélsz.

Nyilván beszélhetsz a munkádról, de lehetőleg ne abból álljon az egész randi, hogy megállás nélkül az ottani problémákról és a munkahelyi közösségről panaszkodsz, mert egy idő után a partner el fogja unni magát. Azt elmondhatod, hogy mivel foglalkozol és mióta dolgozol benne, de ennyi!

4, Házasság téma felhozatala.

A férfiak sokkal-sokkal lassabban haladnak egy kapcsolatban, mint a nők. Szóval ha nem akarod, hogy a randipartnered az első találkozásotok után lelépjen mert te megállás nélkül a házasságról, meg a gyerekvállalásról beszélsz, akkor fogd vissza magad vagy a legjobb, ha ezt a témát egyáltalán nem hozod fel.

5, Számla felezése.

Hölgyeim jól jegyezzétek meg, a férfiak nem igazán kultiválják, ha a randin elfogyasztott élelmiszerek és italok árát felesbe akarod fizetni. Ők már akkor tisztában vannak vele, hogy ők fizetnek, mikor megkérdezik elmész-e velük randira. Szóval, ha nem akartok kellemetlen helyzetbe kerülni ne erőszakoskodjatok a költségekkel kapcsolatban.

6, Érdekes hangok kiadása.

Annak ellenére, hogy te abban a hitben vagy, hogy a kiadott babahangjaid aranyosak, nos el kell mondanunk, hogy a férfiak nagy része egyáltalán nem szereti, ha valaki ilyen hangokat ad ki. A férfiak azt kedvelik jobban, ha normális hangon kommunikálsz velük.

7, Minden dologban hibát keresel.

Egyetlen ember sem szereti, ha folyamatosan kioktatják és kijavítják, mert megalázónak tartják. Ha minden apróságban hibát találsz ne várd azt, hogy a következő randit is vele fogod eltölteni, mert az emberek semmit sem utálnak jobban annál, mint mikor a másik minden apró-cseprő dologban hibát találnak.

8, Nem érdekel, hogy beszélgettek vagy sem.

Az első randin mindenki feszült, és sokan el akarják kerülni a kínos csendeket ezért képesek a butaságról is beszélni. Viszont vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tesznek semmit annak érdekében, hogy a beszélgetést fenntartsák, ami megint kellemetlen lehet. A megoldás, ha több különböző témáról kezdesz beszélni és kérdezősködni, mert így könnyebben át lehet menni másik témákba.

9, Túlságosan domináns akarsz lenni.

Nagyon nagyon rosszat tesz egy randinak, ha a felek megpróbálnak egymáson uralkodni, vagy egymás döntéseit befolyásolni. Ha valaki megneszeli, hogy megpróbálsz túlnőni rajta, akkor felveszi a nyúlcipőt és elszelel.

10, Nem értékeled a bókokat.

Még abban az esetben is illik megköszönni a bókot, ha nem tetszik vagy nem értesz vele egyet. Légy te az érettebb és viselkedj felnőtt módjára. Ne menj bele fölösleges vitába ezzel kapcsolatban.

Egyetértetek?