Hirdetés

A divatipar híres a modellek kiválasztásának szigorú szabályairól, mivel ők az ideális képek és szabványok megtestesüléséért vannak alkalmazva. De a modellek is, mint ahogy a hétköznapi emberek, hátrányokkal és komplexumokkal küzdenek, beleértve a fizikait is. Megpróbálják elrejteni ezeket a tökéletlenségeket, sőt van, hogy nagyon sok idő telik el, mire valaki legyőzi ezeket a démonokat és nyíltan beszél a problémákról.

Cara Delevingne.

Az Egyesült Királyság népszerű modellje pikkelysömörben szenved. A betegség akkor rosszabbodik, ha stressz éri az embert, vagy túlhajszolja magát a munkában. A pikkelysömör nem fertőz, de munka során bárki szembesülhet azzal, hogy valaki kesztyűt visel és fél hozzányúlni azokhoz a dolgokhoz, amikhez ő.

Lara Stone

A holland modellnek hézag van az első két foga között. Ám Lara látszólag nem rendelkezik semmilyen komplexummal ezzel kapcsolatban. Az több gondot okoz számára, hogy kevesebbet tud divatbemutatón szerepelni, mivel kicsi a lába, így a legtöbb cipő nagy a lábára.

Lara Stone (@lara_stone) által megosztott bejegyzés,

Elle Macpherson.

Elle egy híres ausztrál topmodell, beceneve „The Body”. Ellenek 44-es lába van, ami azért elszomorító számára, mert nem hordhat Louboutin cipőket, ugyanis a cipőtervező 42-es méretnél nagyobbat nem csinál.

Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) által megosztott bejegyzés,

Laura O’Grady.

Laura O’Grady-t a modern megjelenésű modellek egyikének tekintik. A lányt éveken át zavarta elálló füle, ám pontosan ez volt az, ami a tervezőket és fotósokat inspirált a világ minden táján. Azt mondta fülei tették híressé, amit egyáltalán nem bán.

Iman (Iman Mohamed Abdulmajid)

Azt mondják, hogy a nyak az a testrész, ami képes elárulni egy ember valódi korát. De ha megnézzük a legendás modell Iman nyakát, nehéz elhinni, hogy ő igazából 63 éves. Egyetemi tanulmányai alatt, Peter Beard amerikai fotós figyelt fel rá, ezt követően Amerikába költözött, hogy megkezdje modellkarrierjét.

Naomi Campbell.

Néhány évvel ezelőtt, a híres „Fekete Párducnak” olyan komoly betegséggel kellett megküzdenie, mint a foltos hajhullás. Ezért Naominak néha parókát kell hordania, egy-egy fotózás vagy divatbemutató alatt.

Chrystal Copland.

Chrytalnak olyan problémái vannak, amit a folyamatos magassarkú cipő viselés okoz. Mivel nem minden cipő passzol a lábára, így rengeteg zúzódás, sérülés, és bőrkeményedés is látható a lábán.

Joanna Krupa.

A lengyel származású modellnek van egy veleszületett betegsége, ami nem más mint a polymastia, ami azt jelenti, hogy még egy bimbója van. Ezt Joanna Krupa sikeresen el tudja rejteni, még úgy is, ha bikiniben pózol a kamerák előtt.

Joanna Krupa (@joannakrupa) által megosztott bejegyzés,

Padma Lakshmi.

Padma Lakshmi karján egy hatalmas heg van. Amikor a modell még tizenéves volt, súlyos autóbalesetet szenvedett. Padma gyakran visel ujjatlan ruhát, nem próbálja meg elfedni a heget. Még a fotósok sem ragaszkodnak a retusáláshoz.

Breanne Rice.

Breanne Rice csak a közelmúltban fedte fel az egész világnak, hogy vitiligóban szenved. Hosszú ideig a modell speciális kozmetikumokat használt, hogy elfedje betegségét. Tíz évig tartott, mire arra a szintre eljutott, hogy elmondja a világnak és nyíltan beszéljen a problémájáról.