Hirdetés

Voltál már olyan helyzetben, mikor álltál egymagadban a bolt kellős közepén és azon gondolkodtál mégis melyik fazonú fehérneműt vedd meg magadnak? Annyira gyönyörűek voltak, hogy szíved szerint az összeset elhoztad volna? Nos hölgyeim, akkor ez a cikk nektek lett kitalálva. Összegyűjtöttük a 10 leggyakoribb hibát, amit fehérnemű vásárláskor elkövethettek.

Melltartó anyaga.

Ne viselj csipkés fehérneműt, ha szűk nadrágban, vagy vékony kissé áttetsző felsőben vagy, mert ez létrehoz egy érdes felületet az anyagon és az emberek nagyon könnyen észreveszik, hogy milyen melltartót viselsz. A ruha egyenetlen felülete tönkreteheti a megjelenés összképét. Válassz sima melltartókat vagy melltartópánt nélkülit.

Alakformáló ruha.

6 óránál tovább nem szabad hordani az alakformáló ruhákat. Ellenkező esetben elszorítja az ereket és nem tud rendesen áramolni a vér a testedben, főleg ha még a méret is rossz.
Nagyon fontos, hogy a megfelelő méretű sima fazont válasszuk.

Melltartó méret.

A nagyobb keblű lányok néha kisebb melltartókat vesznek, hogy nagyobbnak tűnjenek a melleik. A nagyobb melltartó meg egyáltalán nem illeszkedik a mell formájához és hátfájást okozhatnak. Ha meg túl kicsi, akkor elszoríthatja a véráramlást. Ezért az orvosok azt tanácsolják, hogy bölcsen kell melltartót választani. Ha azt szeretnéd, hogy a melleid nagyobbnak tűnjenek, használj push-up melltartót.

Fehérnemű színe.

Régen a fekete melltartó fehér felsővel volt a divat. Ma már ez nem helyénvaló és célszerű olyan melltartót választani, ami színben passzol a ruhadarabunkhoz. 

Otthoni viselet.

Ha hazaérsz vedd le a melltartó és pihentesd ezt a testrészed. Ám ez csak a kisebb mellű nőkre vonatkozik. Ha nagyobb mellekkel vagy megáldva viselj otthon is melltartót, hogy megtartsd a formájukat.  A legjobb megoldás az otthon is viselhető sportmelltartó. Ez lehetővé teszi a bőr lélegzését, helyén tartja a kebleidet és kényelmes viselet is.

Anyag.

A 100% pamutból készült ruhák nagyon kényelmesek és biztonságosak az egészségedre  nézve. Hátránya, hogy nagyon gyorsan nyúlnak és kiszakadnak. Célszerű alsónemű választásnál 80% pamutot és 20% elasztikus anyagot tartalmazó darabot választani.

Kedvenc bugyi stílusa.

A tanga általában szintetikus szövetekből készült, amelyek irritálhatják az érzékeny bőrt és bizonyos területek bakteriális növekedését és irritációját okozhatják.
Kerüld el a tanga viselését minden nap, vagy legalább próbálj váltani időről időre stílust.

A felső és alsó részek egyeztetése.

A fehérneműszettek jó tulajdonságokkal rendelkeznek. Először is a felső és az alsó szövetek ugyanabból az anyagból készülnek, és tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Másodszor, ugyanaz a minta és a szín, harmonikus és elegáns megjelenést kölcsönöz.

Mindennapi fehérnemű.

Egy másik gyakori hiba, amit sok nő csinál, napi ruhát vagy selyem fehérneműt visel. Ezzel sok negatív következménnyel szembesülhetsz: rossz testformától az egészségi problémákig.
A tökéletes mindennapi alsónemű alvási bugyi. Kiváló illeszkedésűek, kiváló minőségű anyagból készülnek, és szinte minden testtípushoz illenek.

Fehérnemű, amely megfelel a test típusának.

A körte alakúaknak egyszerű rövidnadrágot vagy csipke bugyit kellene viselnie. Tökéletes és kényelmes illeszkedést biztosítanak. A homokóra alakú nőknek általában minden típus jól áll.

A tangás bikinik segítenek lábaid vizuális megjelenésében. Ha rövid lábad van, próbáld meg elkerülni a rövidnadrágos fazont.