Hirdetés

Egy FBI ügynök elmondása szerint a valódi szépség nem függ a külsőnktől. Igazából a kisugárzásunk ami belőlünk árad, az tesz minket vonzóvá, és ellenállhatatlanná.  Vannak olyan testi dolgok amikkel ezt a hatást jobban el lehet érni. Mint például amiket ide leírunk. Ezek megtartásával könnyedén fog menni a kapcsoltat teremtés.

1. A nők sokkal gyakrabban döntik meg enyhén a fejüket. A fej lefelé mutató hajlama a bizalom jele.Természetükből adódóan cselekednek így azok akik ártalmatlanok és aranyosak.  

2. A hátrafelé biccentett fej azt sugallja, hogy ellenszenvet érzel az adott személy iránt. Ha nem szeretnéd kimutatni az igaz érzéseidet, akkor ügyelj arra, hogy oldalra fordíts a fejed. Ezzel nyitott leszel, legalábbis ezt sugallod. 

3. Akik a kommunikációra nyitottak, azok akaratukon kívül is felemelik a szemöldöküket. Ezzel azt is mutatva, hogy nincs szükség agresszióra. 

4.Mosolyogj a szemeddel. Ne vigyorogj. Akkor mikor teljesen átadod magad az örömnek az a szemeden is meglátszik. Egyszerűen kivirulsz. Teljesen más lesz a kisugárzásod. Nincs más dolgod mint valami jó dologra gondolni, és szemed is mosolyogni kezd. 

5. Felejtsük el a szívesen kifejezést. Te tettél szívességet azzal, hogy segítettél. Inkább éreztessük, hogy ő egy különleges ember, hisz ő is biztos ezt tette volna a helyedben. 

6. Egy beszélgetés során lehet valaki sokkal közvetlenebb, ha kicsit közelebb hajolunk a másikhoz és suttogunk. Ezzel egy intimebb helyzetet állítunk elő, és könnyebb lesz egy közelebbi kapcsolat kialakítása. 

7. Lehet bókolni, de többre megyünk egy elismeréssel. Attól, hogy valakit elárasztunk bókokkal még nem fogja azt el is hinni. Ha valóban örömöt akarunk valakinek okozni arról inkább elismerően beszélünk. Próbáljunk meg egy jó tulajdonságával példálózni.  

8. Ha egy ember valami tárgyat próbál kettőtök közé emelni az azt jelenti, hogy szeretne távolságot tartani. Mint egy fal jelképévé emeli például a poharat. Ha valakivel egy nyílt beszélgetést szeretnél fojtatni, az utadban lévő dolgokat még el is pakolod. Nem pedig tárgyakat raksz az útba. 

9. Figyeljük a gesztusokat. Ha valaki számára kellemetlen a téma a szeme kissé elváltozik. A szájával babrálni kezd. Kezével valamilyen formába megpróbálja száját eltakarni. Mintha a szavak amik kijönnek a száján szeretné elterelni.  

10. Az igaz szerelem. Azok akik tényleg szeretik egymást azok számára egy film ideje elég arra, hogy a harag meglágyuljon. Egy igaz kapcsolatban vannak súrlódások. De egyik sem lehet komolyabb egy film hosszánál. Persze ez csak a valódi, érzelmekkel teli kapcsolatnál igaz.