Hirdetés

Egy kapcsolat elején minden szép és jó. Ám az idő múlásával mindenki kicsit bátrabb és szabadabban viselkedik. Jobban meg merik mutatni valós énjüket. Amikor már nincsenek titkaitok. Az esti szőrtelenítés alatt még beszélgettek is nem, hogy elzárkóztok. Természetessé válik és mindennapossá, hogy a párod előtt úgy viselkedsz mint ha ott sem lenne. Akik már voltak hosszútávú kapcsolatban, azok tudják, hogy a kapcsolat elején mindenki törekszik a jó vagy inkább a tökéletes megjelenésre, viselkedésre vagy éppen arra, hogy semmi gusztustalan dolgot ne csináljon. Ahogy azonban megyünk előre a kapcsolatban, egyre több és több dolgot megengedünk magunknak, és persze a párunk is. Ő sem szól érte és mi sem neki. Aztán, ahogy telnek múlnak az évek szinte már teljesen megszűnnek a gátlások és szinte mindent csinálunk egymás előtt.

Most ezekből a dolgokból hoztunk nektek 10-et.

Ne félj, hogy a párodnak más tervei voltak

A lényeg a stabilitás. Csapattársak vagyok. Együtt mentek a cél felé. Ehhez persze jó ha hasonló terveitek vannak de majd ez később alakulhat.

Ne féljetek megvitatni a különböző témákat

A kommunikáció a megértés kulcsa. Érveljetek és vitassátok meg a dolgokat. Minél jobban kommunikáltok, annál jobb a kapcsolat.

Ne félj, ha nem vagy szalonképes

Az elején persze mindenki a legjobb formáját mutatja a másiknak. De ezt nem lehet tartani az év 365 napján. Ha szeretitek egymást, akkor úgy is mindegy. Persze azért ne engedjük el magunkat teljesen.

Nem érdekli mások véleménye

A fiatal kapcsolatok nem bírják a kritikákat olyan jól. Ez csak rajtatok múlik. Nektek kell dönteni.

Ne félj, hogy a munkahelyi problémák elrontják a kapcsolatot

Ez mindig egy kihívás lehet az ember számára. A karrier beleszólhat a kapcsolat rendjébe. Próbáljátok megbeszélni és felülkerekedni a dolgon. Ha a párod partner ebbe…az csak jót jelent.

Ne félj attól, hogy túl hamar vagy túl későn találkoztál a partnereddel

Ha jó vele…akkor minek lecserélni? 🙂 Ugyan…ezt a gyerekek csinálják. Egy hosszú távú kapcsolathoz meg kell érni.

Ha vitatkoztok, attól még nem dől össze a világ.

Egy egészséges kapcsolatban nem kell mindig egyetérteni. Különbözőek vagytok…különbözően gondolkodtok. Ez nem baj…

A titkolt dolgok…

Az elején van egy kis távolság kettőtök között. Nem kell minden női dolgot látnia. Ez az idő múlásával úgyis változik. Ha szeretitek egymást, akkor nem lehet gond ebből.

Ne félj, hogy zavarba hoz…

Vannak váratlan helyzetek, amiket nehéz egyből lekezelni és zavarba jöhettek tőle. Ez benne van a pakliban. Legyél mindig támogató és akkor minden jól sül el.

Nem félsz, hogy egy kis változtatás tönkretesz bármit is.

Ahogy írtuk, a megjelenés a kapcsolat elején fontos csak. Vagyis akkor a legfontosabb. Később már bele kell férjen pár változás is. Baj nem lehet belőle.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!