Hirdetés

Egyes tárgyak nemcsak hihetetlen praktikusságukkal vagy elképesztő formatervezésükkel képesek meghökkenteni a vásárló közönséget, hanem nevetségesen magas árukkal is.

Cikkünkben bemutatunk a 10 olyan rendkívül drága hétköznapi használati eszközt, amelyek eladási árától a legtöbb embernek leesik az álla.

  1. Gyémánt cumi

A világ legdrágább cumija anyagát tekintve nem rendelkezik semmilyen kirívó összetétellel , egyszerű szilikonból készült. A nyél azonban már említésre méltó , a gyermek játék külső burkolata ugyanis fehérarany borítású melyet 280 gyémánt díszít. Ára körülbelül 500 ezer forintra rúg.

2. Aranyborítású gyémánttal berakott IPhone mobiltelefon

Ezeket a luxustermékeket nem találod meg a kereskedésekben, a közel sem szokványos iPhone 6 készülék , kizárólag rendelésre készül. Ez egy VIP okostelefon, amelyet arany vagy platina borít, és gyémántok díszítik közel 15 milliárd magyar forintnyi összeget kérnem a lelkes vásárlótól ha egy ilyen egyedi mobilra vágyik.

3. Aranyozott drágakövekkel díszített ágy

Stuart Hughes fényűző ágya óriási 19 milliárdot kóstál. Kerete a legjobb típusú gesztenye és cseresznyefából készült , melyet gyémánt és zafír berakások ékesítik. Ebben a közel 100 kg súlyú ágyban igazán királyi lehet a pihenés.

4. Swarovski királyokkal díszített porszívó

Ez a porszívó olyan drága és ragyogó, hogy még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült. 3730 Swarovski kristály díszíti, és 6 millió forintba kerül. Nehéz elképzelni, hogy bárki is egy ilyen készülékkel végezné otthon a nagytakarítást , bár lelkes megvásárlója biztosan akad a felsőbb körökben.

5. 24 karátos aranykerékpár

A 24 karátos arannyal teljesen borított kerékpár mindössze ” csak ” 119 millió forintot kóstál. Goldgenie brit vállalkozás által piacra dobott szemkápráztató bicikli nyergét puha velúr borítja, maga a kerékpár pedig gyémántokkal van berakva. Az ilyen közlekedés eszköz a ház előtt pihentetése nem igazán jó ötlet.

6. Louis Vuitton márkájú óvszer

A közel 20 ezer forintos Luis Vuitton márkájú kondom a világ jelenleg legdrágább óvszere . Érdekessége , hogy a terméket még csak nem is maga a Louis Vuitton gyártja, hanem Grúzia újító szellemű vállalkozóii tervezték meg.

7. Krokodilbőr esernyő

Ez az igazán impozáns esernyő , az olasz milliomos Flavio Briatore és a tervező Angelo Galasso által alapított Billionaire Couture divatcég , egyike a vállalat számtalan különleges luxustermékének. A világ legdrágább aligátor bőrből készült esernyője , közel 1,5 millió forintba kerül.

8. Elektromos kerekes bőrönd

Az utazás igazi szerelmeseiről sem feledkeztek meg a luxus termékekkel foglalkozó divatcégek. Ez az önmagában is szemkápráztató elektromos kerekekkel rendelkező bőrönd nem csak látványra de tapintásra is a luxus-kényelem érzetét biztosítják , hiszen különböző egzotikus anyagok felhasználásával készülte el mint a lószőr, a titán, az vagy éppen ébenfa.

9. Arany cipőfűző

Kennedy úr egy pár arany cipőfűzője közel 6 millió forintnyi összegebe kerül az arra vágyakozó lelkes cipő imádók számára. A vásárlók teljesmértékű kiszolgálásához hozzátartozik a termékek VIP háztól házig történő kiszállítása is.

10. Hússal töltött kék tésztagombóc

Ezt az első látásra nem túl ínycsiklandozónak tűnő , ám annál ízletesebbnek ígérkező étel különlegességet az igazi gasztro kéjencek a New Yorkban található Golden Gates étteremben kóstolhatják meg. A világ legdrágább gombócainak különlegessége a színén túl az összetételében rejlik. A szokásos összetevőkön kívül tartalmaznak még némi mélytengeri szarvú lámpás halak mirigyéből származó adalékot , amely a gombócok sajátos kék árnyalatot kölcsönzi az ételnek. Azt mondják, hogy nagyon finomak, és az ügyfelek könnyedén kiadják a közel 1,5 millió forintot a 8 gombócért.