Hirdetés

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné a világ második lehíresebb ikerpárját a Clements nővéreket. Azért második, mert a bolygó leghíresebb és legszebbnek titulált ikrei az Olsen ikrek voltak még a 90-es években. Ők viszont már felnőttek, meg is változtak, több plasztikai műtéten is átestek így helyüket átvette Ava és Leah Clements. A lányok elképesztően népszerűek a modell világban, Instagramjukat majdnem 2 millió ember követi és ez a szám, napi szinten emelkedik a határ pedig a csillagos ég. A lányok 10 évvel ezelőtt látták meg a napvilágot, és már az első pillanattól fogva megjelenésük rabul ejtette az embereket. Tudjuk, hogy mindenkinek a saját gyermeke a legszebb, legcsodálatosabb, legaranyosabb, ám nem mehetünk el amellett, hogy Ava és Leah olyanok, mint a földre szállt angyalok. Aranyszőke hajuk és vakítóan kék szemük bárkit képesek voltak levenni a lábukról, és ez mind a mai napig így van. Hihetetlen, hogy már 10 évesek… csak úgy szalad az idő.

Az ikrek édesanyja, Jaqi Clements egyből észrevette, hogy mennyire különlegesek a lányai. Ez számunkra nem annyira meglepő mivel egy gyönyörű nő és egy jóképű férfi szerelem gyerekei. Ahogy egyre több és több képet posztolt róluk látta, hogy micsoda rajongótábora lett a lányoknak. Sokan a legszebbnek, legangyalibbnak tartották őket.

“Emlékszem sokan mondták, hogy annyira szépek a lányaim, hogy igazán elgondolkodhatnék azon, hogy modellkedni vigyem őket.” – idézte fel Jaqi.

Miután betöltötték a hatodik életévüket, anyjuk elvitte őket egy modellügynökséghez, ahol annyira jól ment minden, hogy szerződést ajánlottak nekik. Később viszont megbánta a döntést, mert azt érezte a lányok nagyon fiatalok ahhoz, hogy ilyesmit csináljanak és egy ilyen rohanó, stresszes, feszített tempójú életet éljenek. Ennek tükrében úgy döntött, inkább megvárja míg eljön a megfelelő idő.

Ahogy teltek-múltak az évek a lányok egyre szebbek lettek és anyjuk már úgy érezte eljött az ideje annak, hogy beszélgessenek a modellkedésről. 7 éves korukra Jaqi úgy gondolta most már elkezdhetik beindítani karrierjüket. “Hatalmas híve vagyok a jeleknek, sokan mondták, hogy a 7 szerencseszám. Én csak azt éreztem, hogy ez az év nagyon szórakoztató lesz az egész család számára.” – mesélte az ikrek anyja.

Jaqi elindította a lányok Instagramját, melyet “@clementstwins” néven lehet megtalálni. Tudatában volt annak, hogy nagyon sokan fogják szeretni a lányait, viszont arra legvadabb álmaiban sem gondolt, hogy több százezren, vagy akár millióan is elkezdik őket követni. Feljebb írtuk, hogy már majdnem 2 millió rajongójuk van, és ez még csak a kezdet.

A lányok több modellügynökség figyelmét is felkeltették, s édesanyjuk nagyon soktól kapott ajánlatot. Jelenleg két különböző ügynökségnél tevékenykednek, egy gyermekruházati márkákat népszerűsítőnél és egy magazinnál. Mindketten tagjai a helyi uszodaklubnak és táncstúdiónak.

A lányok elmondásuk szerint élvezik ezt a fajta életvitelt, még úgy is, hogy nagyban eltér társaik életétől. Sokat kell fotózásra járniuk, viszont nagyon pozitív élményként élik meg, ami azért is jó, mert nyoma sincs a szomorú, depresszív jeleknek. Csak és kizárólag a vidámságra, mosolyra koncentrálnak. Anyjuk ebben rengeteget segít nekik.

Úgy tűnik egyébként ebben a családban mindenki modell génekkel van megáldva, mivel a lányoknak van egy bátyja, Chase, aki szintén modellkedéssel foglalkozik.

Annak ellenére, hogy a család valóban mesébe illő életet él, nekik is vannak gondjaik és problémáik. Tavaly a gyerekek apjánál leukémiát diagnosztizáltak, melytől nagyon legyengült. A folyamatoskemoterápia sem segített kihullott a haja, szemöldöke, arcszőrzete. Jaqi azonban nem adta fel a harcot, küzdött élete szerelméért és gyermekei apjáért. Sokat voltak kórházban, ahol a gyerekek is meglátogathatták őt, s a lányok egy idő után mozgalmat indítottak el, hogy segítsenek beteg apjukon. Szerencsére imáik meghallgatásra találtak, mert Kevin kigyógyult a betegségből!

Ma így néz ki a boldog család!