Hirdetés

Az etikett szabályokat régen szigorúan vették, viszont manapság az emberek már nem törődnek ezekkel a fontos szabályokkal. A civilizáció fejlődésével, a modernizációval az etikett szabályai egyre jelentéktelenebbé váltak az emberiség számára. A nők számara léteznek olyan kivételes szabályok, amelyek hozzájárulnak egy jobb összkép kialakításához. Íme 10 etikett szabály, amit neked is tudnod kell!

1.Ne kerülgesd a házimunkát.

Egy igazi nő nem kerülgeti a házimunkát, kerti munkákat! Ne halogasd későbbre, végezd el a feladataidat és hidd el a lelkiismeretednek is jobb lesz.

2.Ne tedd csípőre a kezed.

Ne tedd csípőre a kezed, ennek a divatja már lejárt, tedd inkább összekulcsolva a kezed és húzd ki magad. Hidd el előnyösebb képeid lesznek.

3.Ne telefonozz társaságban.

Étteremben, tárgyalásokon, baráti találkozókon csak indokolt esetben vedd elő a telefonodat, de jobban teszed ha inkább az asztalra sem rakod ki, hanem a táskádba hagyod lenémítva. A telefonhasználat társaságban nagyon zavaró lehet, és tiszteletlennek fognak tartani, mert a telefonodat nyomkodod.

4.Ülj helyesen.

Ne görnyedj az asztalnál, húzd ki magad, ne támaszkodj az asztalon. Hidd el sokat számítanak ezek a dolgok.

5.Ne használj erős sminket.

Ne használj túl erős sminket, a kevesebb sokszor több. Használj természetes hatású sminkeket, amivel kihangsúlyozhatod a szépségedet.

6.Ne fordulj meg, ha fütyülnek utánad az utcán.

Egy nő soha ne forduljon meg, ha utána kiabálnak az utcán, vagy egy parkban. Tegyél úgy mintha nem történt volna semmi és menj tovább.

7.Ne tölts túl sok italt a poharadba.

A boros poharadat, ne töltsd tele, csak félig. Ne idd túl gyorsan sem, csak kortyolgasd.

8.Ne tedd a kezedet az asztalra.

Egy beszélgetés során a kezed tartásából, a másik fél megtudhatja, mennyire érdekes számodra a mondanivalója. Ezért ne helyezd inkább az asztalra a kezeidet.

9.Töröld le a rúzsodat, ivás előtt.

A rúzsodat töröld le ivás evés előtt, és akkor nem fog nyomot hagyni a poharadon és a rúzsod sem fog elkenődni.

10.Ne igyál sok alkoholt.

Ne igyál annyit, mint a férfiak, mert ezzel elveszíted a nőies oldaladat. A férfiak furcsán néznek, azokra a nőkre akik gyakran részegednek le.