Hirdetés

Amikor az emberek megismerkednek, akaratlanul is elindul náluk egy bizonyos inger, amikor vonzódnak egymáshoz. Azt érzik ilyenkor, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, és mindent el akarnak követni, hogy egymáséi legyenek. Ám az idő múlásával ez az érzés kopni kezd, ezért a jól bevált sármunk és vonzerőnk már nem elegendő ahhoz, hogy elindítsuk a nő fantáziáját. Ilyenkor más módszerhez kell folyamodni. Összeírtunk egy listát, amiből kiderül, mit kell tennie a férfiaknak.

Nem kell kapkodni.

Amikor megérinted, a nő teste felszabadítja az oxitocint, ami a kényelemért, pihenésért és szeretetért felelős. Ez azt jelenti, minél többet érünk a nőhöz, annál jobban szabadulnak fel a hormonok. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden egyes érintésre felszabadul, hanem inkább a finom gyengéd és simogató érzésre.

Figyelj.

Figyelj partnered minden egyes mozdulatára, mind a hálószobán belül és mind kívül. Ha nagyon odafigyelsz és koncentrálsz minden alkalommal valami újat fedezhetsz fel partneredben, amit eddig még nem láttál.

Suttogás.

Ha a párod fülébe súgsz valami vonzót, biztos lehetsz benne, hogy meg sem álltok a hálószobáig. Ez a nők számára rendkívül csábító, próbáld csókolgatni a fülét és nyakát, mivel ezek ritkán érintett erogén zónák még többet hozhatsz ki a dologból.

A férfias oldal megjelenése.

Ha úgy érzed, hogy meg van a kellő hatás, itt az ideje továbblépni, tartsd a kezét úgy, hogy ne tudjon megérinteni, ettől még inkább izgalmassá válsz a lánynak.

Masszázs.

A masszázs a legjobb módja annak, hogy ráhangold a szeretett nőt. Amikor fáradt, csak mond el neki, hogy szeretnéd meglepni egy érzéki masszázzsal. Kezdd a vállaknál, majd szépen lassan araszolj a háta felé. Ez felpezsdíti a vérét, ami egy nagyon jó kezdet, ha tovább akarunk menni.

Öleld meg hátulról.

Amikor valaki valamilyen munkát, vagy bármi mást csinál, fond a kezeidet a dereka köré, és húzd magadhoz a testét, majd szorosan öleld át. Ha közben adsz a nyakára érzéki csókot, még jobb.

Nyakra adott csók.

Mindannyian tudjuk, hogy a nyakra adott csók a nők gyenge pontja! Ezt nyugodtan használhatod bármikor. Tedd a kezed a derekára, és hirtelen csókold meg a nyakát anélkül, hogy tudna róla.

Érj hozzá.

A nők szeretik, amikor a férfi megcsókolja a homlokát, mert ez a szeretetet jele is, ezért bármennyire is próbálkozik, nem lesz képes ellenállni neked, ha kicsit többet szeretnél. Ha megengedi neked, hogy megérintsd a derekát, az annak a jele, hogy szeretné, ha megcsókolnád.

Fantáziálás.

Mindannyian új és különböző élményeket szeretnénk, igen még a nők is. Képletesen vidd ki a fizikai kontaktust a hálószobából, és gondolkozz hol lehetnétek még egymáséi, például az étkezőbe, autóba vagy konyhába. Beszéljetek egymás fantáziáiról és valósítsátok meg.

Húzd magadhoz.

Ha a nőt közelebb húzod, hidd el értékelni fogja. Nézz bele a szemébe, tedd a kezed a derekára, és lassan húzd magadhoz, ez valószínűleg a legjobb módja annak, hogy elérd a kellő hatást.