Hirdetés

Minden házasság egy idő után belekerül egy érzelmi hullámvasútba, mert valamelyik fél egy kicsit ráunt már a dolgokra és új kaland után kacsintgat. Vannak bizonyos jelek, melyek arra engednek következtetni, hogy valami van a háttérben, méghozzá egy olyan valami, amit megcsalásnak neveznek. Összeszedtünk néhány ilyen jelet, ami segít, hogy jobban átlásd a helyzeteket.

A házasságban már semmi jele az intimitásnak.

Vagy nem akar már, vagy csap tessék-lássék módon tartja fent az intimitást. Elképzelhető, hogy munkakörülményre, pénzügyi stresszre vagy egy családi illetve egészségügyi kérdésre összpontosít. Akárhogy is, ha ez rövidesen nem szűnik meg, akkor előbb-utóbb fel kell hozni a témát.

Különleges Facebook barát.

Napjai nagy részében az üzeneteivel vagy a közösségi médiával van elfoglalva. A nőknek természetesen ilyenkor feltűnik, hogy valami nincs rendben. Ha pont meglátsz egy kétértelmű üzenetet, kérd meg a párod, hogy magyarázza el a helyzetet. Onnan tudod, hogy valami megbújhat a háttérben, ha nagy vehemenciával kezdi el saját magát védeni és téged rágalmaz mert rá mertél pillantani a telefonjára.

Elhanyagolja a családot.

Minden ember tudja, hogy tartson egyensúlyt a munka és a család között. De ha ő rendszeresen tovább marad bent a munkahelyén, vagy magát a munkát hazahozza és azzal foglalkozik, ahelyett, hogy a családdal töltene némi minőségi időt, akkor bizony baj van. Jobb lesz felkészülni az elkerülhetetlen beszélgetésre.

Későn jár haza.

Ha rendszeresen későn jár haza, jobb lesz figyelni. A gyakori késések okot adhatnak az aggodalomra. Ha nem ad rá elfogadható magyarázatot, miért jár későn haza, akkor az csak egyet jelenthet.

Nem akarja, hogy kimosd a ruháit.

Lehet, hogy van a ruhákon illetve azok zsebeibe valamilyen bizonyíték a megcsalásra, ezért felajánlja, hogy majd ő kimossa helyetted a ruhákat. Ne tévesszen meg a kedvessége ez csak egy taktikai csel lehet.

Nem hagyja, hogy megnézd a telefonját.

Sosem lehet tudni, mikor lesz szükség a partner telefonjából egy telefonszámra, vagy mikor tűnik el a telefonod, amit csak úgy találhatsz meg, ha az ő telefonjáról felhívod a sajátodat. Ha nem hajlandó odaadni a telefonját, vagy nem engedi, hogy egy telefonszámot kikeress belőle, ezek gyanús jelek lehetnek, és arra engednek következtetni, hogy valamit titkol előled.

Hirtelen újra elkezd ajándékokat venni neked.

Ha nincs valamilyen nevesebb alkalom például, szülinap, névnap, nőnap vagy valamilyen évforduló és úgy ad neked ajándékot, akkor bizony gyanakvásra adhat okot ez a gesztus. Ezzel akár azt is sugallhatja, hogy valami rosszat tett és muszáj kiengesztelnie.

Nem ad életjelet magáról.

Egyszerűen semmilyen formában nem lehet elérni az adott illetőt és ő sem ad magáról semmilyen életjelet. Egyszer csak fogja magát és betoppan az ajtón, de nem magyarázza meg, hogy miért nem reagált egyetlen üzenetre és hívásra sem.

Új hobbi, melynek nem vagy része.

Persze jó dolog, ha az ember választ magának egy olyan hobbit, melytől egészségesebb és fittebb lesz. De ha nagyon sok időt tölt csak a hobbijával, aggodalomra adhat okot. Nem igazán beszél róla neked, ami még gyanúsabbá teszi az egész szituációt.

Olyan hitelkártyát találtál, amiről még nem is hallottál.

A legtöbb házaspár közös számlával rendelkezik, vagy megosztja a családi pénzügyekről szóló információkat. Vannak költségvetések, amelyeket fontolóra kell venni, és beszélgetni kell a kiadásokról egy nagy vásárlás előtt. Ha találsz egy olyan hitelkártyát, amiről eddig még nem volt tudomásod, akkor az arra enged következtetni, hogy valamit elhallgat előled, rosszabb esetben szeretője van.