Nem mi választjuk meg azt, hogyan is nézünk ki. Rengeteg minden függ az őseink génjeitől. Elképzelhető, hogy sokkal különlegesebbek leszünk, mint bármely más felmenőnk, aki előttünk élt. Nemcsak a nőknek, hanem egyes férfiaknak is meglehetősen szokatlan arca, bőre, hajszíne... stb. van. A mai cikkünkben összegyűjtöttünk 10 pasit, akiket az élet egyáltalán nem szokványos külsővel ruházott fel. Annak ellenére, hogy szokatlan a kinézetük, mindig is büszkén vállalták különcségüket.

Cristiano, színész


A természetes vörös hajjal rendelkező fiatalember híres Youtube blogger, de ezen kívül színházakban is játszik. Ha van egy kis szabadideje előszeretettel megy el túrázni a természetbe, amiről videót készít és megmutatja a rajongóinak.


Bera, énekes


Bera Ivanishvili, akit a legtöbben csak Bera-ként ismernek híres dalszerző és énekes. Családjában ő és testvére Tsotne az albinizmus jeleit produkálják.


Mustafa Saidi, modell


Mustafa egy nagyon népszerű modell Dél-Afrikában, aki a vitiligo nevű bőrproblémában szenved. Nem mindennapi megjelenése miatt gyorsan felfigyeltek rá, aminek köszönhetően nagy sikereket érhet el a divatvilágban.


Sanele Junior Xaba, modell


Sanele egy nagyon népszerű modell, akinek elsődleges célja, hogy az emberek figyelmét felhívja a hozzá hasonló emberek kettősségére a divat világában. Nem sokkal később elkezdték elismerni ezeket az embereket.


Hairfreaky, blogger


Ez a férfi a Hairfreaky becenevet viseli, elképesztőn hosszú haja miatt. Nagyon fura hobbit tudhat magáénak, ugyanis addig akarja növeszteni a haját ameddig csak lehetséges. Persze sokan kritizálják miatta, de ő nem figyel a negatív emberekre.


Samuel Freiberg, blogger


A francia származású fiatalember, Samuel sebbel az arcán született. Lehetséges, hogy a vélemények megoszlanak a külsejét illetően, de az eredetisége az vitathatatlan.


Kaine Buffonge, modell


Kaine-ra nagyon gyorsan felfigyeltek a divatvilágban, természetesen sokat tett azért, hogy híres modellé válhasson. Sokan féltek különleges megjelenésétől, de szerencsére, ahogy egyre nagyobb népszerűségre tett szert, az emberek kezdtek vele megbékélni.


Karim Mousseau, modell


Karim híres modell, aki úgy döntött, hogy a modellkedés mellett kipróbálja a filmezést is. Nyilván ez megszakította a karrierjét, de nem bánja mert több helyen is kipróbálja magát.


Daniel Kudryavtsev, modell


Az orosz származású férfi, rengeteg ember figyelmét felkeltette, mind hazájában, mind külföldön egyaránt. Rendszeresen jár fotózásra, szokott turnézni is. Ám emellett számos más dologgal is foglalkozik.


Zhengyang Zhang, modell


Zhang-nak olyan megjelenése van, ami teljesen elvonja az emberek figyelmét az általa bemutatott kollekcióról. A férfi a modellkedés előtt a tánccal foglalkozott, amitől még művészibb megjelenése lett. A valóságban Zhang ruházata messze nem olyan, mint amilyet a kifutón szokott hordani.